Uriner Mama

Merhaba, tekir kısır kedim var idrar yolu sağlığı için mama almak istiyorum. Daha önce brit care uriner sistem mamasını kullandım şuan memnun değilim ishal yapıyor. Kısır ve idrar yolu sağlığı için hangi mamaları kullanabilirim deneyimi olan var mı😊

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Hala utanmadan elaleme Brit Care öneren kendini içerik profesörü zanneden gereksizler iyi baksın bu başlığa. 1 tane daha eklendi ishal vakasına.


Veteriner özel serileri var markaların. Virbac, Royal Canin, Hills markaları. Bu 3 marka da çok tecrübelidir bu özel seri mamalarda, özellikle Virbac ve Hills. Zaten en çok tercih edilen mamalar bunlar. Bu markaların internet sitelerine bakarsanız, yaşadığınız şehirde hangi veteriner kliniklerinde satıldığını görebilirsiniz. Geçmiş olsun.

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Virbac, hills, royal canın, unıque gibi Mamaları tavsiye ederim

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

İdrar yollarında defalarca kristalleşme olan ve tedavi gören çok seçici oğlum tıbbi virbac mamayı zaman içinde o kadar sevdiki tamamen Sanabelle üriner mamaya geçemedim.
Kısır diğer kedilerim Sanabelle Üriner mamayı çok severek yiyorlar.
Bozita'yı yemelerini isterdim, ancak kedilerim Sanabelle tercih ediyorlar.

Advance nasıl peki

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Kesinlikle Virbac ya da Hill's Uriner mamalarını düşünün. Hatta sonrasında da bu mamalarının tedavi amaçlı olmayan klinik ürünleriyle devam edebilirsiniz. Virbac Yetişkin Kısır kedi maması veya Hill's Vet Essentials serileri ile.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 171 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR