Karma Aşı Sonrası Kedim Yerinden Kalkmıyor

Riva1
Riva1

171 Puan

Dün kedimi aşıya götürmüştüm eve döndüğümüzden beri hiç yerinden kalkmıyor çok bitkin normal mi acaba ilk aşıda da buna benzer birşey olmuştu ama ertesi gün normale dönmüştü. (Karma aşı 2.doz vuruldu)

4 CEVAP

naz96
naz96

714

Norma. Bizim ki de görebileceğiniz en sakin en uysal kediyken. Akşamına agresif tavırlar sergiledi. Dokundurtmuyordu asla hani sevsen ısırcak o kıvama gelmişti. Annem bile korktu da o gün hiç ellemedi. Birazda iştahı kesildi tabi. Ne yemek yedi ne su içti. Bende hemen doktoru aradım '' iki gün böyle sürer sonra iyi olur olmazsa tekrar arayın '' dedi. Dediği gibi bir iki gün sürdü. Sonra kendine geldi. Her kedide aynı tepkiyi göstermiyormuş. Ama benim ki baya halsiz, sinirli bir hale bürünmüştü. Çok geçmiş olsun :)

naz96
naz96

714

Aynen insan panik oluyor. Anormal bir davranış sergilediğinde hemen acaba hasta mı? diye düşünüyor. Bi ara yine böyle halsiz olmuştu durduk yere korktum veterinere götürdüm meğer ateşi yükselmiş 41'i buluyordu. Ben gençlik hastalığından korktum. Her aşının ister istemez bi yan etkisi oluyor. Siz bi gün daha bakın böyle çok dokunmamaya çalışın kendisine. Olmadı doktor bakar. Geçmiş olsun tekrardan :)

Riva1
Riva1

171

@naz96 teşekkür ederim. Yarın 2.gün olacak yarına kadar bekleyeceğim geçmezse tekrar veterinere götüreceğim çok uysal bizimki de oyun oynamayı çok sever böyle görünce üzülüyorum.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Aşıdan önce hemogram yaptırdınız mı? Bağışıklığı yeterli miydi?
Yiyip içmiyorsa kliniğe götürmelisiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 148 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR