Kısırlaştırma Acil

uasoul
uasoul

214 Puan

Merhabalar , Sokak kedisini sahiplenmiştik ve şuan yaşına girdi. Kızgınlık döneminde ve bundan 1 ay öncesine kadar tüylerini veterinere götürüp kestirmiştim. Ücretsiz Kısırlaşırma yapan bir belediye var mı acaba yardımcı olur musunuz

7 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

Sokak kedilerine ücretsiz yapıyorlar. Normal olarak da özel veterinerlere göre daha uyguna yapıyorlar. Kedinizi sokak kedisi diye gösterirseniz belki. Ama özel veterinerde yaptırmanızı öneririm. (Gerçi onlara da güven olmaz da) Belediye veterinerleri özensiz yapıyor. Miniğin sağlığı açısından özel veteriner daha iyi olur.

Hediyee159
Hediyee159

295

Malesef belediye kediye ucretsiz kısırlastırma ypmıyor diye biliyorum

uasoul
uasoul

214

Cevaplarınız için teşekkürler

Klimt
Klimt

2166

Fakulteler de daha uyguna yapiyor genelde, arastirabilirsiniz.

Mukaddess
Mukaddess

5872

Normal veterinerlere zor güveniyoruz belediye vetlerine hiç güvenmeyin bence. Daha önce sahiplendirdigim bir kediyi belediye de yaptırmışlar melek oldu kısırlaştırma ameliyatında lütfen ücret odememek için canın sağlığını riske atmayın.

Amedsoner
Amedsoner

7898

kadıköy belediyesi evcil hayvanlar sağlık merkezi ücretsiz yapıyor sokak hayvanlarını fakat kulağına küçük bir çentik atıyorlar. Ayrıca sokakta buldum kadıköyde oturuyorum filan mahallede. Kısırlaştırdıktan sonra evde bakcam derseniz ücretsiz yapar. Diğer türlü sahipli kedi derseniz görevli sürekli masraf cıkarıyor. Normalde 230 tl erkek kedi. 250 filan da dişi kedi. Karneydi yok carttı curttu diye ücret koparmaya çalışılabilir kanmayın. Ben defalarca ücretsiz muayene ettirdim kedilerimi

Amedsoner
Amedsoner

7898

Sterilizasyon veya diğer sağlık açılarından durumu nasıl bilemem ama özel kliniklerden çok daha uygun olmaları beni tatmin ediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 604 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR