Kedi Kanında Enfeksiyon!

Reyyanhan
Reyyanhan

123983 Puan

Merhaba ;
Dün kizlarima hemogram testi yaptırdım . Kızlarım dan birinin kanında enfeksiyon çıktı . Veteriner çok önemli değil dedi . Antibiyotik verdi 7 gün kullanıp 15 gün sonunda tekrar kan vereceğiz . Bu arada lactoferon da aldık . Değerleri başka bir veteriner e sorduğumuzda tehlikeli olabilir dedi . Farklı testler istenmediği için şaşırdı . Bu Da beni telaşa soktu. Kendi veterinerimiz korkulacak birşey yok endişe etmeyin antibiyotik ile düzelir dedi . Şimdi değerleri sizlerle paylaşıyorum. Müsait olann kendi veteriner ine sorabilir mi acaba ? Yada sizin bir fikriniz varsa bilmek istiyorum .


7 CEVAP

Ceronimo-
Ceronimo-

2332

Kötü düşünmek istemiyorum ama test isteyen diğer veteriner para için söylemiş olabilir. Burda adını hatırlamadığım bir kediye fip teşhisi koyup testlere gereksizce para almışlardı ama hayvan bu hastalığa sahip değildi hatırladığım kadarıyla.
Bir veterinere daha gösterme şansınız var mı sonuçları?

turkuaz66
turkuaz66

866

tamamen iyimser düşünerek yazıyorum.


kendi veterineriniz yaa bi dur hele hemen teleşlanmayalım belki ufak bişeydir önce bi ufak bi ilaç tedavisi yapalım ondan sonra baktık düzelmedi diğer testlere geçeriz demiş olabilir.


diğer fotoğrafı attığınız veterinerde bu işin zamanı olmaz çok tehlikeli bir enfeksiyonsa hemen neden olduğunu tespit edip hastalık ilerlemeden doğru tedaviyi yapmamız gerekiyor demişde olabilir.


kötümser düşünürsek
fotoğraf attığınız veterinerin kredi kartı ekstresi bu ay fazla gelmiş olabilir

turkuaz66
turkuaz66

866

bazı hastalıklar ilerlemeden erken teşhis edilip doğru ilaçlarla tedavi edilirse sorun kolay bir şekilde çözülür.


bunu memesinde ufak bi şişlik olup doktora gitmeyip şişlik büyüğünce memesindeki kanserli hücrenin tüm vicuduna yayılmasını öğrenen biri gibi düşünün erken teşhis konulup küçük bir parçanın alınmasıyla kanserin yayılmasını durdurucağına, zaman kaybedip kanserli hücrenin vicuduna dağılmasına sebebiyet veren kadın gibi düşünebilirsiniz


siz en iyisi 3-4 veterinere daha gösterin ona göre hareket edin.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Kendi veterinerim gerek duymadı.. antibiyotik ile düzelir . Sonra tekrar bakariz dedi tedavi bitiminde. Başka bir veteriner e bu görüntüyü attığım da değerlerin normal olmadığını ve lenf testi vs de yapılması gerektiğini söyledi .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Endişe ediyorum . Vıral mi bakteriyel mi dir acaba. Kendi veterinerim bakteriyel dir viral değil dedi . Diğer veteriner herşey olabilr dedi .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ya kötü birşey olma ihtimali varmı yani ?

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8740 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR