Yavru Kedi İçin Orta Segment Mama Önerisi

Alsancak
Alsancak

414 Puan

Merhabalar, 2 aylık bir yavru kedi sahiplenicem ama hangi mamayı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Aslında bu işi kedinin seçeceğini biliyorum ama ilk olarak hangi mamayla başlamam gerek, orta seviyede bir fiyatlandırma olursa çok sevinirim?

15 CEVAP

dadasf
dadasf

3278

advance

dadasf
dadasf

3278

advance

Suraemir
Suraemir

16332

Vallahi sanabelle içerik bakımından uygun hemde en azından diğerlerine göre fiyatı düşük 10 kg 950 civarıydı ya da 900 falan

Suraemir
Suraemir

16332

Küçük paket alıp deneyin ya da açıktan bir kaç çeşit mama alıp deneyin

Suraemir
Suraemir

16332

Royal caninde gerçek et yok gereksiz pahalı hills maddiyatınıza uygunsa alınabilir

BritCare ishal sorunu var genel olarak. ND tahıllı seri tercih ederim bu fiyatlara kesinlikle 👍

dd13
dd13

2108

Ben veterinerimin önerisiyle royal canin kitten, royal canin kısırlaştırılmış yavru ve şimdi de kısırlaştırılmış yetişkin maması kullandım, kullanıyorum. Kedimiz severek yiyor

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Bozita kitten ve bol suda haşlanmış tavuk

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Royal Canin kesinlikle önermiyorum.
Mystic sokak kedilerine veriyorum.
Mamanın içinde yüksek oranda et olmalı ve tahıl içermemeli. Ham kül oranı düşük olmalı.

scotland
scotland

649

brit care kotu marka degil ama kitten olaninda ishal problemi yasayan cok fazla kedi var

dilanbulent
dilanbulent

17291

Britcare markasından uzak durun. Bu mamayı tavsiye eden insanların da herhangi bir tavsiyesini ciddiye almayın. Sadece bu sitedeki başlıkları bile araştırsanız anlarsınız uzak durulması gereken bir mama olduğunu. Kedilerin çoğunu bitmek bilmeyen bir ishalle mahvediyor.


Hills gayet güzel bir tercih. Tavuklu mu balıklı mı alayım demişsiniz ona da cevap vereyim. Marka aynı olduğu için içerik olarak pek fark olmuyor. Örneğin tavuklusunu alıp deneyin. Bir aksilik çıktı diyelim, mesele tadını beğenmedi veya alerjik etken yaptı, o zaman balıklısını alırsınız veya başka bir markaya geçersiniz. Şunu unutmayın biz burada ne kadar tavsiye versek de dünya üzerinde şikayet olmayan bir marka bulamazsınız. Hiçbir mamanın yüzde 100 güvencesi yok. Örneğin ben Britcare önermiyorum, Royal Canin veya Hills gibi markalar öneriyorum çünkü şikayet oranları Brit Care gibi markalara oranla çok daha düşük. Ama bu Royal Canin veya Hills yüzde 100 güvenli demek değil. Küçük bir paket alıp deneyin, severse ve bir sorun olmazsa devam edersiniz. Hills iyi bir tercih. Royal Canin de olur.

Alsancak
Alsancak

414

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, arkadaşım açıktan mama vermiş yemiş ama yine de benim alacağım mamayı yer mi diye endişede kalmıyor değilim. Hills'in ya da Royal Canin'in mamaları hakkında için neler düşünsünüz acaba?

Alsancak
Alsancak

414

Acaba Britcare ve Msytic için neler düşünürsünüz?

Alsancak
Alsancak

414

Arkadaşlar, önerileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Şuan Hills'in yavru kedi maması almayı düşünüyorum. Tavuklu\Tuna Balıklı arasında bir fark olur mu acaba?

Alsancak
Alsancak

414

Yanıtlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdilik tercihimi Tavuklu Hills'ten yana kullanıcam. Tabi ki iş yine patili dostlarımızda bitiyor. Sağlıkla günler diliyorum hepinize.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 431 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR