Uriner Mama

Vet serisi üriner mama kullandık kedimde ve BritCare Uriner geçtik fakat çok kokulu ve ishale yakın kaka yapıyor. Başka bir mama geçmek istiyorum. Asıl niyetim N&D fakat üriner serisi çok pahalı ve her gün zamlanıyor. İki kedi olunca da zorluyor. Piyasadaki neredeyse her mamaya baktım. İçerikleri patates,mısır olmayan gerçek protein içeren mama neredeyse yok. Çok meşhur markalar bile berbat içeriklere sahip. Brit Care içeriği için tercih etmiştim ama malesef kedime iyi gelmedi. İçeriği iyi ama kilosu 200tl olmayan bir üriner mama var mıdır?
Not:Vet serisi mama aramıyorum,urinary özellikli normal mama arayışı içindeyim.

11 CEVAP

Evet ilk soruyu açtığımda detaylı bahsetmiştim aradığım mamadan,zaten hedefim bu içerikte olmayan mamaları bulmaktı. Soruyu sorma amacım bu bahsi geçen mamaları beğenmememdi.
Kedilerinizde N&D sorun yaşamanıza üzüldüm.

...

nutri feline, sanabelle bir de provet mi ne gördüm geçen ty de. proveti bilemiyorum fakat nutri ve sanabelle içerikleri hep genelde gerçek etle başlıyor.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Mısır kedilerim Sanabelle Urinary mamasını severek yiyorlar

Sanabelle de,Nutri Feline de pirinç ve pirinç unu içeriyor. Bu doymasına ve acıkmaya negatif etkilidir diye düşünüyorum. Bize bile pirinç sağlıksız.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Hemen her mamada maalesef pirinç patates mevcut.
14 kedim var. Bunların hiçbirini içermeyen daha kaliteli mamalardan gönderen olursa seve seve kedilerime yediririm
Ancak tahıl içeren mamaları kesinlikle kedilerinize yedirmeyin

Bence patates ve pirinç diğer tahıllı mamalardan kat be kat daha tehlikeli ve boş bir besin.
Tahılın ne olduğu ve kalitesi önemli diye düşünüyorum.

Cennet29
Cennet29

123713

Unıque markanın da var veterinerden onlara da bakabilirsiniz. Ben 1 defa kullandım uriner mamasını

Cennet29
Cennet29

123713

Veteriner serisi olmayanlardan önerenleri de beğenmemişsiniz. Bende ND yi beğenmiyorum. Kediler tadını sevse de ya kabız ya şiddetli ishal oluyorlar yada felaket tüy dökümü, kolesterol fırlaması. Tecrübelerim bu kadar

Cennet29
Cennet29

123713

Herkes Nd cok güzel dediği için bi hevesle kullandık balıklısını. Kedim mamaya bayılıyodu paketini fakan yırtıyodu hatta yemek için. Sonra feci şekilde ishal oldu ve uzun süre geçmedi artık poposundan akmaya başlamıştı. İlaç probiyotik hiç biri kesmedi ishali. Gastro mamaya geçmek zorunda kaldık aylardır unıque markayı kullanıyorum bunu kullandıgımız süreçte cok şükür kedimin durumu iyi. Aynı sorunu erkek arkadaşımda da yaşadık sürekli kusan kolesterolü olan kedisine unıque gastro kullanıyordu depremden dolayı mama temin edemedik ND aldık kedisi Nd yediği süreçte kolesterolü çıktı sürekli, kustu, önce ishal sonra şiddetli kabız oldu ve uzun süre düzelmedi 2 kere lavman yapıldı mamayı kestik gastroya geçtik hala daha düzelmedi hayvanın kabızı ilaç kullanıyoruz resmen dengesi bozuldu. Artık kimse ND nin iyi bir mama olduğuna inandıramaz beni gerçekten. Unıque marka mesela içeriğini beğenmediğim bir mama fiyatını da hak ettiğini sanmam 2 kg 500 küsür. Ama kedime iyi gelen başka mama bulamadım o yüzden bunu kullanıyorum imkanım olsa bozita sanabella ve hills denerim. Royal de begenilmiyor ama onuda denerdim cünkü gercekten hayvanlara begensekte begenmesekte hangisinin yarayacagını ancak deneyince görebiliyoruz 😊

Dediğiniz gibi her kedide farklı etkileri olabiliyor.
Ben N&D'den memnunum. Kedim de aynı şekilde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR