Nd’den Acana’ya Geçişten Sonra Az Mama Yeme?

Fokunsahibi
Fokunsahibi

843 Puan

Arkadaşlar ben nd tahılsız ocean kullanırken Acana First Feast’e geçtim. Kedilerim daha az mama yiyorlar ve tuvaletlerini normalde olandan daha az yaptıklarını gördüm.


İki kedim var ve çok daha fazla nd yiyorlardı. Fakat acana’dabu yarı yarıya düştü. %50 azaldı diyebilirim hatta. Dolayısıyla da tuvaletleri de öyle.


Araştırdığımda; acana doyurucu olduğu için bu şekilde az yiyorlarmış. Öyle mi gerçekten? Yoksa sevmemişler midir? Bu konuda fikrinizi söylerseniz sevinirim.

4 CEVAP

ND maması muhtemelen daha lezzetli geliyor çocuklara, bu nedenle severek yiyorlar, zira ben de ilk defa ND aldım çok beğendiler.

cat_expert
cat_expert

12742

Evet bizim kız da acana kullanırken oldukça az porsiyonlarla doyuyordu, tahıl oranı az et oranı yüksek mamalarda bu durum normaldir. Tahıl içeriği yüksek mamalar hamburger mama (abur cubur) olarak tanımlanır sürekli yemek istenir ama sadece kilo aldırır faydası azdır. Nd kötü bir mama değil tahıl oranı da düşük ama yine de et içeriği acana'ya göre daha az.


Kilo kaybı olmadığı müddetçe az yemesinde bir sakınca yoktur. Çünkü 100 gram tahıl oranı yüksek et oranı düşük bir mama yerine 50 gram tahıl oranı düşük et oranı yüksek bir mama yemesi kediniz açısından daha faydalıdır.

Balimlilac
Balimlilac

11267

acana kullanıyorduk küçükken aynen bu şekilde az yiyordu.

Fokunsahibi
Fokunsahibi

843

Aslında kediye zararı yoksa, çok güzel bir durum bu :) Hem mama az gidiyor, hem de tuvaleti çok az yapıyor az yediği için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 236 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR