Dişi Kedi Kızgınlığı

hazirannnnn
hazirannnnn

2001 Puan

7 aylık kedim üzüm 3 gündür kızgınlık dönemine girdi ve çok zor geçiyor. Öncelikle ciftlestirmeyi düşünmüyoruz çünkü yavruları sahiplendirecek çevremiz yok yabancılarada yavrularımızı emanet edecek kadar güvenemeyiz. Üzümün en büyük sorunu gün boyu 1 saat bile durmaksızin sürekli miyavalaması. Elimden geldigince onu oyalamaya çalışıyorum ama üniversite sınavına hazırlandığım ve okula gittigim icin gün icinde buna en fazla 2 saat zamanımı ayırabiliyorum. Hem kendini hemde bizi yıprattı bu 3 gün içerisinde. Üzüm bu dönemi atlattıktan sonra büyük ihtimalle kısırlaştırılacak sizden ricam o zaman kadar üzümü sakinlestirmek adına önerileriniz varsa söylemeniz. Kuş sesi dinlet dediler denedim kedi otu spreyi kullan dediler denedim ikiside işe yaramadı hormon hapı dediler bunun zararli oldugunu duyduğum icin kullanmayacağım. Bir de nane kaynatıp içme suyuna bir kac damla koy hormonlari yatışır sakinleşir dediler. Zararli olacağıni düşünmesemde bunuda denemeye güvenemedim.
Kızgınlık döneminin bitmesi ortalama kac gün sürüyor ve bir kez bittikten sonra ne zaman tekrarlayacak bu sorularada bilenler yanıt verirse çok sevinirim. Simdiden teşekkürler.

1 CEVAP

turkuaz66
turkuaz66

866

çok geç kalmışsınız eğer çiftleştirmicekseniz 3-4 aylık olduktan sonra kısırlaştırmanız gerekirdi mecbur döneminin bitmesini bekliceksiniz herhangi bir ortalıkta dolaşan koca karı ilacı benzeri şeyleri yavrunuza kullanmayın organları beklenmedik şekilde tepki verebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 547 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR