Nature S Variety Somonlu Kısır Kedi Maması Kullananlar Cvp Verebilir Mi?

Michelin
Michelin

257 Puan

Bu mamanın önceden açığını kullanmıştım şimdi ise okeyle aldım ama ne boyut be de koku benzemiyor galiba önceki orjinal değildi dedim fakat bu seferki mamayı petlebiden almama rağmen çok ama çok ağır kokuyor somon değilde köpek dışkısı gibi kokuyor paketin yanından geçerken bile midemiz bulanıyor normali böyle midir acaba?

4 CEVAP

namevcud
namevcud

2041

instinct olduğu zamanlardan beri kullanıyorum. Veterinerimize içeriğini gösterdiğimde de gayet iyiymiş neymiş bu diye tekrar markasına baktığını hatırlıyorum. Kokusuna ben alışmış olabilirim ama öyle ağır bir kokusu yok diye düşünüyorum. Petlebiden aldıysanız zaten orijinal ve sıkıntısızdır. Mama, tabaklarında her daim duruyor. Boşaldıkça koyarım. Kokudan rahatsız değilim. Ama dediğim gibi belki de ben alıştım bilemiyorum.

namevcud
namevcud

2041

Kusura bakmayın cevabınızı yeni gördüm. Uzun zaman olmuş siteye girmeyeli. Evet benimki de somonlu. Nature's Variety Original Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 7kg. Tavuklusunu da alıyordum ama somonludan devam ediyorum.

Michelin
Michelin

257

Estağfurullah ben de zor bela dayandım ama şimdi bitti ve başka marka almayı düşünüyorum demek ki bana gelen pakette bi sıkıntı vardı tüylerine de pek bi etkisi olmadı zaten ama kokusu dayanılabşlecek gibi olsaydı kaliteli diye bir daha alırdım neyse sizin adınıza sevindim cvp içinde teşekkürler ii günler dilerim

Michelin
Michelin

257

Ben de içeriğine güvenerek almıştım artık acana yı alacak gücüm olmadığı için ama dayanılmaz bir koku var acaba sizdeki de somonlu mu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR