Kedim Ciddi Derecede Isırmaya Başladı

deniz_berkan
deniz_berkan

115161 Puan

Merhaba arkadaslar , teo cok uysal sakin bir çocuktu ki bu haftasonuna kadar ... durup dururken eşimin elini ısırdı birkerede değil sakinleşsin diye elini çekmedi eşim ama o defalarca ısırıp sonunda kanattı ... ne oluyor anlamıyorum bana karşı bir tepkisi yok, tabiki ara ara oynarken yapıyor ama bu derece değildi... bazen öyle bir bakış atıyor ki gözlerini dikerek atladı atlayacak diye korktuğumuz oluyor.. neden böyle davranıyor olabilir ?

27 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Vallahi cins bunlar :D
Kin tutmuştur. Şaka değil, ciddiyim.
Mesela eşim Fıstıkla acayip sert oynar. Her yeri çizik içindedir. Bazen aşırı sevgiden onu dizlerinin arasına sıkıştırıp suratını sıkar havalara kaldırır filan, insan çocuklarına yaparlar ya aynı o şekilde. Ve insan anneleri yapma diye uyarır ya. Bizde de sürekli bu durum var :D


Ama bir şey fark ettik. Bazen Fıstık çok hırslanıyor sıkıştırılma yüzünden.
Fıstık kızdığında hep burnundan derin bir nefes verir.
Ne zaman ki bu session bitiyor ve Fıstık fınfff diye soluyor. Bir on - on beş dakika sonra filan eşime kilitlenip koluna bacağına artık allah ne verdiyse yapışıyor :D Bildiğin 1,80 zıplıyor ayaktaysa filan.
Ama tabi bu durumda döngü yeniden başlıyor. Vay sen misin hoop sıkıştır.



  • vaa vaaa vaaaaa

  • çocuğu rahat bırak!!! Onuru kırılıyor yapma vs.

  • bir şey yapmıyorum ki yaa oyun oynuyoruz o biliyor oyun olduğunu al işte tamam bıraktım.

  • fınnfff fınnfff
    10dk sonra

  • haarttt

  • vay sen misin, kız sen nasıl bir şeysinn yirim seni nihohaoa

  • vaaa vaaa vaaa

  • çocuğu rahat bırak! Sıkıştırma

  • bir şey yapm....


Kedilerin 16 saate kadar olanları çok net hatırladığını unutmayalım ;)

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Vallahi sinem abla senin su yazdıklarını karikatür gibi canlandırarak okuyorum:))) benim resimdeki ankara tam anlattigin gibiydi yuruyemezdin saldirirdi her tarafim çizik isirik. Bazı kediler cidden sert oynuyor. Resmen kedi ile kedi gibi guresiyorsun o derece:)))

Bilgos
Bilgos

12248

enerji patlaması yaşıyor olabilir biraz fazla enerji almış olabilir mesela bizimkiler mama yedikten sonra 0 uysallık .ve üst üste atlayıp birbirlerini ısırıyorlar kulaklarını çekiyorlar paper ball oynuyorlar.
ay o günleri özledim.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Evet işte aynen öyle eşimle sert oynuyorlar hırs yapmıs kin tutmuşta olabilir oyun arkadaşı bellemiş olabilir eşime dedim yapma artık diye :)) bugunden itibaren değiştircez artık saklambaça devam sadece küçük minnak gelene kadar:)

Bilgos
Bilgos

12248

sert oynamaya alışmasın mahveder sizi

ursaminor
ursaminor

116511

Valla Bilgos, bizim için artık çok geç (17 aylık oldu). Kendi kaşındı, kendi alıştırdı. Ama o biliyor kiminle nasıl oynayacağını. Bana asla yapmaz mesela.
Teo'nun da başkasına yaptığını sanmıyorum.
Onlar kendilerine dişlerine uygun birini buluyorlar :D

Bilgos
Bilgos

12248

kurnaz kedi

Merhaba! dogumgunune filan baktım profilden çiftleşme donemi yaklastıgından olabilri tabii sayet kısırlastırılmadıysa. Bizim Vecihi'de böyle bu aralar ınanılmaz derecede ısırıyor dun gece boynuma ve gozume daldı. Sanırım bir sure daha cekecegız:)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

kısırlaştırdık 2 ay oldu :(

kedilimadam
kedilimadam

114398

Arkadaş sahiplenmiş miydiniz?

O zaman soyle bır sey buldum bir okuyun derım https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_10723.htm

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

bir yavru sahiplendik ama henüz evimize gelmedi 2 hafta sonra gelecek

kedilimadam
kedilimadam

114398

Belki yeni ev arkadaşına alışamamıştır diye düşünmüştüm ancak henüz gelmemiş. Açıkçası bu son bir aydır benim erkek kedim de eskisine göre farklı davranıyor. Ama ben bunu dişi kedimin hamile olmasına ve doğum yapmış olmasına bağlamıştım, çünkü arkadaşı eskisi gibi onunla oynayamıyordu.Öte yandan erken dönemde kısırlaştırıldığı için testesteronu henüz atamamış olmasından dolayı fazla oyun ihtiyacı olacağını ve eskisine göre daha enerjik hareketler sergileyebileceğini veterinerim söylemişti. Isırma dışında başka bir saldırgan davranışı oluyor mu? Ben bir davranış bozukluğundan ziyade enerjisini boşaltmamasıyla ilgili geçici bir durumla karşı karşıya olduğunuzu sanıyorum.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

başka bir saldırganlığı olmadı patileme tırmıklama vs . yani oynarken ısırırdı bazen dikkate almıyorduk ama durup dururken gelip eşimin elini ısırmasına anlam veremedim eli şişti ısırıklardan . daha fazla oyun oynatmaya çalışacagım birde o açıdan deneyelim bakalım

kedilimadam
kedilimadam

114398

Genel olarak kısırlaştırmadan sonra erkek kedilerin sakinleştiği söyleniyor ancak bizde tam tersi oldu. Aşırı hareketli neredeyse hiperaktif bir hale geldi. Bizde ısırma, tırmalama vs yok ama evin içinde çılgınlar gibi koşturup bazen dişi kediyi zorla oynatmaya çalışma gibi durumlar var. Ben dişi kedimin lohusalıktan çıkacağı ve yeniden oyun oynamaya başlayacakları zamanı bekliyorum. O zaman eski haline dönecektir diye umuyorum. İyice yormaya çalışın eğer yeterince vaktiniz varsa. Lazerle ve oltayla koşturup zıplatın birkaç gün deneyin bakalım değişiklik olacak mı, merak ediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5060 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR