Advance Vs Hills

bbenimbenn
bbenimbenn

5296 Puan

merhaba proplan kedi mamasından advance mamaya geçtim yaklaşık olarak 2 ay önce. şimdi mama almak için girdiğimde fiyatları inanılmaz artmış. hills mamaya geçmeyi düşünüyorum fakat tekrar değiştirme yapacağım için kedime de üzülüyorum. hills ve advance kullananlar beni aydınlatabilir mi? geçmeli miyim yoksa advanceden devam mı etmeliyim

5 CEVAP

_Catlover_
_Catlover_

2631

Biz hills tavuklu Yavru kedi maması kullanıyoruz. Çok memnunuz,tüy dökülmesi az ve tüyleri yumuşak,parlak. Kısırlaştırınca da rotasyonuma eklemek istiyorum yine bu markayı.

MrCaju
MrCaju

2499

10 aylık kısırlaştırılmış erkek kedime petline somonlu üründen hilss kısırlaştırılmış ton balıklı marka mamaya geçiş yaptım.
Yine 10 aylık hamile kedim için de petline kitten tavuklu manadan hilss kitten tavuklu mamaya geçiş yaptım.
Bir aylık deneyimlerim sonrası tecrübelerim; hamile kedime oldukca faydalı oldu. Mamayı severek yiyiyor, tüy dökümü hamile olmasına ve mevsim geçisi olmasına rağmen sıfıra yakın... Fakat erkek kedim için aynısıni söyleyemem... Zira mamaya bağlı iki günlük kabızlıktan sonra (tedavi süreci devam ediyor) bağırsaklarında çatlak oldu.
Kısaca markası da icerigi de malesef yavrularda farklı etki gösterdiğinden tavsiyelerden ziyade, bizatihi tecrübe edip ve en azından zararını görmediğiniz nama da istikrar sağlamakta fayda var. Selamlar.

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12517

İkisinin de balık içeriklisini kullandık, kedilerimize sadece hills iyi geliyor

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12517

Biz de tam tersi etki yaratti iki kedim var biri ailemle kaliyor coronali baska kediye temas edemez bu nedenle digeri ise suan nisanlimda. Corona olan kedim disi ve kisir buna ragmen hills yavru kedi kullaniyoruz strese girmemesi icin degismememizi onerdi veteriner yani suan kisir mama kullanamiyoruz. Kilosu sabit ve cok sukur suan saglikli gorunuyor.
Erkek olan ise guclu saglikli, bir ara advance denedik inanilmaz yaglandi gobegi sallandi cok yedi ve cok kaka yapti. Royal canin denedik tuy kalitesi cok dustu malesef. En son nd denedik yine cok gobegi yaglandi ve tuy dokulmesi inanilmaz artti. Simdi yine kisirlastirilmis hills e donduk. Tum mamalari balik icerikli tercih ediyoruz bizim kedilere hills iyi geliyor ama tamamen sans isi arkadasimda yillardir nd kullaniyor cok sukur o da memnun. Her mama her kedide farkli etki yaratiyor ama advance mi hills mi derseniz tartismasiz hills

bbenimbenn
bbenimbenn

5296

cevaplar için teşekkür ederim hills mamanın hayvanları bir süre sonra yağlandırdığını duymuştum böyle bir şey yaşadınız mı peki

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.297 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR