Malt Kullanımı.

dudukiz
dudukiz

3080 Puan

kendime her gün malt veriyorum kusması da yok hiç problem yaşamadım bu zamana kadar her gün vermeli miyim yoksa azaltmalımıyım

5 CEVAP

mervedoganay
mervedoganay

11076

Genellikle maltların kutusunda ya da ürünün arkasında yazıyor ne kadar verilmesi gerektiği. Kusmuyordur ama dışkı ile kolaylıkla dışarı atılmasını sağlıyordur. Keserseniz belki problem olur. Devam etmeniz sağlıklı olanı. Ben oğluma zorla veriyorum nefret ediyor.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Paketin arkasında yazan kadar vermeyin sakın. Her gün 6-7 cm verilmesi gerektiği yazıyor çoğu markanın arkasında ama bu aşırı fazla bir miktar. Veterinerler bile ne alaka diyor. 2-3 günde yarım cm / 1 cm kadar verebilirsiniz. Her gün verilmesine gerek yok.

IIREMMM
IIREMMM

112774

tüpten uzatınca yemiyor bizimki de genelde elimize koyup yediriyoruz ya da patisine veya ağzının kenarına sürüyoruz mecbur :)

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Ben haftada 3 kere 3cm kadar veriyorum. Veterinerime ilk sorduğumda haftada 4 kere 1cm yeterli dedi, sonrasında kedim tüy kustu ve bana paketin arkasında yazan miktar kadar her gün vermem gerektiğini söyledi. Yani bir arkadaş paketin arkasında yazan kadar vermeyin demiş ama benim kedim paketin arkasında yazan miktar ile düzeldi. Siz de kedinizi gözlemleyerek belirleyin miktarı

Phoenix3
Phoenix3

18333

2,5 yıldır falan malt kullanıyorum. Bence de paketin arkasındaki gibi 6-7 cm lik bir şeye hiç gerek yok. Ben haftaiçi veriyorum parmağımın ucu kadar göz kararı 3 cm kadar ediyor herhalde. Tüy toprağı sorunu yaşamadık hiç, dışkıyla atıyor hep. Her gün değil de birkaç günde bir az bir şey verseniz yeter.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 246 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79578 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR