Kedimin Ameliyat Ücretini Karşılayamıyorum

hyu
hyu

212 Puan

kedim lix'e(erkek) idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu. veterinere getirdik, sonda yapıldı ancak tam tıkalı olduğu için bir işe yaramadı. doktor son çare ameliyat olmak zorunda dedi. eğer ameliyat olmazsa böbrek yetmezliği oluşacak. her şeyin 5 bin TLyi geçeceği söylendi ancak bu parayı verebilecek durumumuz yok. lix daha 2 yaşında bile değil ölmesini istemiyorum lutfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.

2 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

çok geçmiş olsun çok üzüldümm :( umarım kısa sürede sağlığına kavuşur acaba instagramda ardanınpatileri, nilayınpatileri, zikrettin ,ebrulipatiler gibi sayfalara da mı yazsanız normalde sahiplendirme sayfaları ama en azından kendi hikayelerinde de paylaşırlar iban desteği gelir böylece ücret de hızlı karşılanabilir belki çok çok aşırı bir miktar olmadığı için (özellikle ilk başta ardanınpatilerine özelden yazıp durumu açıklayabilirsiniz)

IIREMMM
IIREMMM

112774

patiografya (gizem akman) sayfasına da yazabilirsiniz onun da çok takipçisi var ama mesaj hızlı görüp görmeyeceğinden emin değilim ama ardanınpatileri hızlı döner diye düşünüyorum biz bir yakınımızın kedisini kendisi aracılığıyla sahiplendirmiştik birkaç ay önce dm mesajına hızlı dönüş yapmıştı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 165 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR