İç Dış Parazit Hakkında

bilgealal
bilgealal

2868 Puan

biz depremden dolayı şehir değiştirdik ve kedimi burdaki bir veterinere götürmem gerekti. önceki veterinerimiz gayet normal dış parazit için damla ve iç parazit için enjektörle yapıyordu. şimdiki götürdüğümüz veteriner ise ısrarlarımıza rağmen sadece damla damlatıp hem iç hem dış parazit için yeterli olduğunu söylüyor ve iç parazitini yapmıyor ama hem iç hem dış parazit kadar bi para alıyor. bunun doğruluğu nedir böyle bir şey var mı bi bilginiz var mı acaba

4 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

bu şekilde olan uygulamalar da var biz de 1 kere denedik ama etkililik konusunda bir farkları var mıdır emin değilim yine de ısrar etmesi hoş olmamış biz kendimiz istemiştik veterinerimizden hap yutturmakta zorlandık diye o yüzden yapmıştı ,sonradan sizin daha önce kullandığınız yönteme döndük, çok geçmiş olsun bu arada

Phoenix3
Phoenix3

18333

Kedim iğneyi ve hapı reddettiği için bir süre ben de böyle bir şey kullanmıştım. İc-dis parazit aynı damlada oluyor sadece normalinden biraz daha maliyetli olduğu için herkes tercih etmiyor demişti veterinerlerimizden biri.

nld
nld

528

Eğer iç parazit tenya benzeri ise damla maalesef işe yaramıyor, bilginiz olsun. Mutlaka bir hap yutturun. Kendiniz yutturabiliyorsanız başka bir vetten alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Dann
Dann

1170

İç dış parazit bir arada olan damlalar mevcut. Karnesinden kontrol edin Hangi damlayı kullandığını hiç bir sorun olmaz endişelenmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 172 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR