Kedimin Bağışıklığı Çok Düşük

bilgealal
bilgealal

2868 Puan

kedime kan testi yaptırdık ve bağışıklığı çok düşük çıktı eğer daha da düşerse lösemi olabileceği söylendi lütfen bağışıklığını yükseltmek için neler yapabilirim öneride bulunur musunuz? veterinerimiz vet prive markasının bağışıklık için olan pastasını verdi. birde bağışıklığı çok düşük olduğundan 1 2 yıl kısırlaştıramayacağımız tehlikeli olduğu söylendi. kısır olmadığından her yere çişini yapıyor bunu kısırlaştırmadan önleyebileceğim bir şey var mı ? kedim 2 buçuk yaşında ve erkek.

8 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

biz kısırlaştırma sürecinde stresten bağışıklığı düştüğü için belli bir süre carnıcare markasının lysine force damlasını kullanmıştık veteriner önerisiyle siz de sorup kullanabilirsiniz

kang14
kang14

3528

Bizim bahcede ki kedimiz daha yeni nezle atlattı. Çok hastaydı ve suan mahallede salgın var kediler arası 2 kedi daha hasta oldu bile ve daha göremediklerim de var maalesef. Kedimiz iyileşti ama kanında hala enfeksiyon yüksek cıktı. Ayrıca bagısıklıgı resmen çökmüş. Halbu ki iştahı keyfi yerindeydi hep. Şok olduk.Hemen zylexis bagısıklık iğnesi önerdiler ve vurdurduk. Duruma göre 2 doz olcak ya da olmuycak.Bu iğneyi arastırabilirsiniz veteriner cok iyi gelebilceğini söyle bu aşının. Bence bir sorun.

Lilibeth
Lilibeth

10494

Bağışıklık için zylexis iğne yaptırabilirsiniz 3 doz şeklinde veterinere bi danışın. Ayrıca beslenme olarak ciğer tavuk suyu gibi gıdalar verebilirsiniz kuru mamalara ek olarak bağışıklığına iyi gelir hem de iştahını açar

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Vet prive markası iyi değildir. Vet expert vetomune ve viyo immun kullanmanız gerek

zeynandkekik
zeynandkekik

1094

Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim kızımın da bağışıklığı düşük, biz dengede tutabilmek adına Vet Expert VetoMune kullanıyoruz, bunun yanında probiyotik desteği de aldık. İşe yarayacağını düşünüyorum, hekiminize danışarak kullanmanızı öneririm.

Seymmrym
Seymmrym

1292

Lysine force önerilmiş o gerçekten baya iyi biz öyle yükseltmiştik bi şişe kullandık epey farketti

ZeroSix
ZeroSix

724

Her yere çişini yapmasının önüne geçmek için en çok tuvaletini yaptığı yerlerle kum kabı koyun tek kedi bile olsa böyle durumlarda birden fazla kum kabı işe yarıyabiliyor. Kediler bölgeci hayvanlardır o yüzden kokusunu bırakıyordur büyük ihtimalle. Kedilerin en çok kokusunu bıraktığı yerlerde kum kaplarıdır sayısını artırdığınız zaman aradaki farkı göreceksinizdir.

Bumus
Bumus

75

Merhaba. Dün benimde kedimin bağışıklığı biraz düşük çıktı. İmmuzinc şurup yazdı günde 1 kere 4 ml. Ekstra hiç bir takviye yapmayın dedi (macun gibi).

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR