Kedime Moonwalk Yaptırmak İstiyorum

Preisner
Preisner

103118 Puan

böyle bir eğitim verebilir miyim, alışır mı sizce? benle beraber dans etmeli.

6 CEVAP

umut61
umut61

2877

1 Yıldır kedimi eğitmeye çalışıyorum. Top getir, Pati ver, Miyavla, vb. Kesinlikle umurunda bile olmuyor. Dans işi hayal gibi olur benim için.

ecofield
ecofield

2084

En fazla gel dersiniz ve iki defa vurduğunuz yere gelmesini sağlayabilirsiniz. Benimki öyle, gel diyorum elimle pat pat göğsüme vuruyorum, yüzü bana dönük olacak şekilde göğsümden karnıma doğru uzanıyor. Mesela git kelimesi bile çok zor öğrenmesi için. Bazen çalışma sandalyeme oturup yumuluyor, git diyorum ona çalışmam gerek diyorum, anlamıyor. Ben de karşı koltuğa gidip oturuyorum ve ona gel diyorum yine pat pat koltuğa iki defa vurarak, uçup yanıma geliyor ve sonrasında kalkıp sandalyeme oturup çalışıyorum :D kediler biraz uyuşuk canlılar, bol bol uyurlar mesela bildiğiniz gibi. Köpekler gibi eğitmeye çalışmak olumlu neticeler vermeyecektir size maalesef :)

Preisner
Preisner

103118

inanırsak olur bence :/

ecofield
ecofield

2084

Az evvel "moonwalk yapan kedi" diye bir video izledim, büyük ihtimal normal yürürken çekmiş ve geriye sarmıştır :D yani, hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası.

Cinar
Cinar

2708

Gel, git, bin (arabaya), in (arabadan), atıl kurt! bunları öğretmem pek vakit almadı. Sadece sonuncusu biraz vakit aldı.

FatihPeri
FatihPeri

281

Benim kedim 6 yaşında, acıkmadıktan sonra çağırdığımda yanıma gelmiyor. Daha öncede defalarca kedi besledim. Bu senin dediğini bir kedinin yapması imkansız. Belki aç iken amuda kaldırırsın ama bahsettiğin namı değer michaels jackson yürüşü moonwalk'u imkansız :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1284 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR