Nd Mi Nutri Mi?/ Acil

nld
nld

528 Puan

Arkadaşlar gerçekten çok kararsız kaldım. Kedim şu an virbac u2 kullanıyor. bittiğinde hazır olması için yeni mama alacağım. ND Ocean somonlu ve Nutri Urinary arasında kaldım gerçekten karar veremiyorum. Tavsiyeniz nedir? 10 Kg olarak alacağım aralarında 100 liradan az bir fark var.

5 CEVAP

Suraemir
Suraemir

16332

Nutri yeni bir marka değil içeriği güzel

IIREMMM
IIREMMM

112774

Biz N&D kullanıyoruz ama üriner sistem destekli bir mama kullanmak istiyorsanız Nutri Feline daha mantıklı olabilir gibi, N&D nin urinary versiyonlu bir çeşidi var mı emin değilim

IIREMMM
IIREMMM

112774

bir de virbac mamadan memnun musunuz ,tavsiye eder misiniz biz de N&D bittikten sonra geçmek için farklı bir mama arayışındayız ( kilo kontrolü sağlayan versiyonları var mı) internet satışı yokmuş veteriner kliniklerinden mi temin ediyorsunuz ve fiyatı Orijen ve Acana düzeyinde mi

Cemalchief
Cemalchief

12106

Nutri yeni bir marka bildigim kadarı ile, bende icerigini sevdim ama Nd taraftariyim

nld
nld

528

Veterinerimizle konuştuk bugün, tahıllı ND almamızın daha iyi olduğunu üriner sistemi vitaminle vs desteklememizin de olabileceğini söyledi.
Virbac mükemmel bir mama ama gerçekten çok pahalı, sitesinden çeşitlerine bakabilirsiniz. Ben veterinerimizden aldım. Vet harici satışı yok maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR