Ödül Maması (Çok Önemli)

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546 Puan

merhaba arkadaşlar, kedim çok fazla ödül maması yiyor ama onu yemek için hiç bir şey yapmıyor geliyor benden ödül maması istiyor bende veriyorum ama ne yaptığı belli değil yiyip gidiyor ne yapmalıyım acilen yardım yiyo yiyo doymuyo parada bizden gidiyor kendisi akşama kadar yatıyor evde ona ödül maması almak için kendim bir şey yemiyorum ne zaman görsem yerde ya tavuklu yada peynirli ödül maması yerken görüyorum kendim bile bu kadar tavuk ve peynir yemiyorum

9 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

siz her istediğinde verirseniz o da sürekli ister tabi. mama vermiyo musunuz normal.

"HAYIR" demeyi ogrenin hayatinizda.odul mamalari gunluk belli bir miktar verilir kuru mama gibi verilmez ki sonra bobreklerinde ve sindirim sisteminde problem olunca isin ciddiyeti farkedilir is isten gecmis olur.artik vermeyin kedinizin sagligi icin.

Günlük verdiğin sayıyı azaltabilirisin. Örneğin günde 10 defa veriyorsan 1. Gün 8 defa 2.gün 6 defa böyle böyle azaltırsın. Bence bir süre sonra alışır.

YasaYasa
YasaYasa

8946

Sakin kesin o mamayi fazlasi zarar o mamanın kuru mama verin

Zeusisthecat
Zeusisthecat

1716

Ne yap ne et kurtul o mamadan kurtul derken günlük en az 6 parça.

Zeusisthecat
Zeusisthecat

1716

Pardon en fazla

Kjw
Kjw

2320

Sürekli nasıl ödül maması yiyorki,normal maması yokmu... Neden öyle alıştırdınızki,ödüller çok sağlıksız bence yavaş yavaş azaltın ve sonrada tamamen kesin... Ben bıraktım 3 ay olacak ödül tarzı ürün kullanmıyorum kedimde hiç aramıyor... Zaten çok az veriyordum.

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Arkadaşlar güzide yorumlarınız için herkese teker teker teşekkür ediyorum. Kedim şu an hamsili ödül maması yiyor, bi' değişiklik iyi gelir dedik. Yavaş yavaş keseceğiz artık...

eltarcin
eltarcin

116201

Hangi marka?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 897 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR