İki Kedinin Birbirine Alıştırılması

aoeo10
aoeo10

5267 Puan

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce sokaktan bir kedi sahiplendik ve evde 8 aylık başka bir kedim vardı ilk gün yan yana getirmedik ikinci gün yavaşça yakınlaştırdık ve çok ciddi tepkiler vermediler sadece evdeki asıl kedi garip şekilde miyavlayıp biraz rahatsız hissediyor ve peşinden takip edip duruyordu yeni getirdiğimiz ise hiç tepki vermiyor saldırmıyor bugün bir anda kavga ettiler evdeki asıl kedimiz saldırdı durduk yere bu süreci daha kolay atlatmak için ne yapmalı kısacası dışarıdan gelen kedi bir şey yapmıyor fakat evdeki asıl kedimiz rahatsız ediyor ilk 2 gün daha sakinlerdi ve yakın mesafede uyuyorlardı aslında bugün kinlenmiş resmen bir şeyi mi kıskandı acaba


4 CEVAP

aoeo10
aoeo10

5267

Bize karşı da agresifleşmiş sanırım sevmeye çalışınca ısırıyor

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

Bizde durum biraz daha farklı olmakla birlikte istenmeyen 3 kedim var. 5 senedir ve 4 senedir baktığım demirbaş kedilerim var oğlum ve kızım birbirlerine çok düşkündürler lakin kızım geçen sene doğum yaptı. Evde ciddi kabulleneme sorunları yaşandı. 3 tane dünyalar güzel yavrularımız oldu. 2 kız bir oğlan, erkek kedim oğlanı kabullenemedi şimdi hepsi 9 aylık evde ciddi kavgalar çıkıyor. Anne kedi de kendi yavrularına acayip gıcık asla yanından geçirmiyor. Yavrularım sığıntı gibiler. Biz Pet Labs anti stress kullanmaya başladık faydasını gördük.

sultansbutler
sultansbutler

12552

biraz fazla hızlı gitmediniz mi? ilk 3-4 gün sadece koku ile alıştırma yapılırken, siz direkt temasa sokmuşsunuz kedileri. ikisini ayırıp suzionline ya da jackson galaxy'nin alıştırma adamlarını baştan uygulayın. ciddi bir kavga çıkmamış ve bıraksanız belki de zamanla hallolur ama riske atmaya hiç gerek yok. bu süreçte ne kadar sabırlı olursanız o kadar güzel bir sonuç alırsınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 203 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR