Kedim Sıkılıyor

Arkadaşlar 10 aylık erkek bir kedim var.3 gün önce evimizin bebeği oldu ve hastane işleri falan derken kedimiz biraz ilgisiz kaldı.Bu aralar sürekli miyavlıyor hiç susmuyor ben onun mutusz olduğunu hissediyorum.Bu süreç yaklaşık 1 aydır var ama 3 gündür iyice arttı tabi.Kedime kağıttan top yapıyorum verdiğim an koltuğun altına sokuyor hiçbişeyle oynamıyor.Sürekli bişey anlatıyor gibi.Ona bir uğraş arıyorum ilgisini çekicek ilginebileceği bişey.Mutsuz olmasını istemem bi an önce çaresine bakacağım.Yardım edermisiniz lütfen??

2 CEVAP

Marlo
Marlo

2584

Mart ayı kzıgınlık olablir çifteşmek istiyordur..eğer başka bi rahatsızlıgı yoksa..benimkide öyle 7 aylık sayılır ama sürekli konuşuyor gibi miyaw miyaw ..

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Arkadaşım hayvan hormonal olarak kızgınlık belirtileri gostermis daha nasıl anlatabilir içsel duygularını? Hem tüm kedilerin hormonal dönemi hem de sizin kedinizin ergen oluşunu göz önünde bulundurursak bu gayet doğal. Hele ki erkek kedi için. Benim erkek kedim de üç haftadır öyle ve hala devam etmekte. Mama yiyor ama istahsizca. Evde disi kedi de var. Ciftlesti dişinin dönemi bitti gebe kaldığı için. Bu durumdan dolayı da yine stresli. Tuy dökümü vs...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR