Fip Antalya Çok Acil

Gonderwal
Gonderwal

2529 Puan

Merhaba arkadaşlar,
Antalya'ya kardeşimi ziyarete geldim. Bahçede bir kedi ilgimi çekti, maalesef kedinin arka ayakları tam tutmuyor, denge problemi var. Bana fip gibi geldi tabi birazdan yakalayabilirsek veterinere götürüp kesin sorunu öğrenmiş olacağız. Önceden çok yakalamaya çalışmışlar ama yakalayamamışlar.


ŞİMDİ sorum şu,
Eğer bu kedi Fip ise maalesef benim tedaviyi karşılayacak bütçem yok. Fip değil ise her türlü tedavisini yaptıracağım. Eğer kedi FİP ise Antalyada Fipli kedi tedavileriyle ilgilenen bizim kediyi güvenle teslim edebileceğimiz kişiler veya kurumlar biliyor musunuz? Bunun dışında belediyenin veterinerine teslim etsek tedaviyi yapıyorlar mı? Fip çıkarsa uyuturlar diye korktum açıkçası.


Aşırı ACİL cevaplarınızı bekliyorum
Şimdiden çok teşekkür ederim :)

2 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11881

Maalesef fip denince herkesin aklına ilk uyutmak geliyor. Eğer fip cikarsa onun adına bir instagram hesabı açıp oradan tedaviyi gün gün paylaşıp ilac parası için destek toplayabilirsiniz. Çoğu kişi böyle yapıyor çünkü tek başına tedavi karşılamak imkansız. Eğer bu şekilde bir karar verirseniz instagram hesabını buradan paylaşın hepimiz elimizden geldiğince 3 5 demeden destek olalım. Facebook grupları var fip icin oralardan da cok destek geliyor. Julia harttman ile iletisime gecip onun paypal hesabini kullanabilirsiniz. Bağışlar onun hesabina gidiyor aciklamaya gonderen kisi sizin kedinizin adini ve sizin adınızi yaziyor julia hanim da sizden iban isteyip sizin hesabiniza aktariyor. Bu sekilde bir fip tedavisi yaptırdım sokaktaki cocugum icin. Belediyeye verirseniz uyuttular Maalesef

Suraemir
Suraemir

16332

Petcore_45 diye bir hesap var eidd kapsül adında bir ilaç var kullananlar fipi yendiğini söylüyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 170 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR