Üçüncü Kedi Nasıl Adapte Edilir?

Merhaba,


Benim 3 yaşında erkek British Shorthair'im var ve kendisi çok sakin olmakla beraber uysal. Bu yüzden ikinci kedi olan 8 aylık dişi British Shorthair sahiplendim ve ayrılmaz ikili oldular. Geçtiğimiz hafta ise 3 yaşında dişi Nebelung sahiplendim fakat kendisi çok sevgi dolu olmasına rağmen diğer kedilerime saldırıp korkutuyor ve odadan çıkmıyorlar. Şu an kendisini başka odaya kapattım ve ara ara girip ilgileniyorum. 1 hafta orada tutup çıkarmayı düşünüyorum fakat düzelecek mi emin değilim. Bu konuda kesin sonuç için ne yapabilirim?

4 CEVAP

Sunshinelight
Sunshinelight

1773

Çok ilginç, biraz asabiymiş arkadaş :) Umarim yakın bir zamanda alışırlar.

SansaGece
SansaGece

13

Aslında iki kediyi alıştırmak ile üçüncü kediyi alıştırmak neredeyse aynı şey. Hepsinin tırnakları kesili olsun gözünüzün önünde olsunlar yeter. Tabi ki tartışmalar olacak ama elbet birinin üstünlüğü evde kabul edilecek. Siz gergin olmayın bunu hissetmeleri işleri bir nebze zorlaştırıyor. Daha sonra doğaları gereği kabulleniyorlar. Ama ayrı tutmak kesinlikle bir çözüm değil. Biraz sabretmek gerekiyor.

Sunshinelight
Sunshinelight

1773

Merhabalar 1 hafta orada tutarsanız davranışlarında herhangi bir düzelme olmayacaktır muhtemelen.ben 3 kedimde de gelişine bıraktım yaklaşık 10 günde alıştılar ilk başta oyun oynadılar sonra bir daha kavga olmadı

Evet ikinci kedim için öyle yapmıştım ve alışmışlardı fakat üçüncü kedim ile bunu yaptığımda onlara saldırıyor ve yemek yedirmeyip su içirmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR