Sizce Bu Ürün Alınır Mı

Havva6134
Havva6134

1037 Puan

Bazen 1 2 gün yanlız kalabiyor kedim beslemeleri için rica ediyorum birilerinden normalde otomatik mama kaplarının çok pahalı olduğunu biliyorum sizce bu iş görür mü kullanışlı mıdır böyle bir ürün kullandınız mı daha önce


2 CEVAP

zey940
zey940

2687

Bugün aldım parasını sonuna kadar hak ediyor. Genel değerlendirecek olursam:




  1. Kap genişliği: Normal donut model ürünlerin genişliği kadar. Darlığı var ama kedinin tam ağzının gireceğinden biraz daha büyük. Günlük kullanmak bıyık stresi yapabilir. Arada kullanmak için uygun.




  2. Çalışması: Kedim heyecandan ürünün üstüne çıktı çalışırken dönmesinde falan sıkıntı olmadı. 1 dk araşıklarla çalışacak şekilde ayarladık sonraki kap açılırken kafası ve patisiyle ittirdi. Ne yarım döndü ne de takıldı. Çok başarılıydı bu konuda. Güç kaynağı olarak 3 AAA pil (kalem pil) ile çalışıyor, USB girişi yok.




  3. Zamanlama ayarı: Üründe sadece bir ayar var o da öğünler arasındaki zaman miktarı. 3 saat ayarladınız diyelim. 3 saatte bir kabı değiştiriyor ve durmuyor. Yani tüm öğünler arasındaki vakit eşit ve kapatmazsanız çalışmaya devam eder. Tavsiye etmem ama max 5 gün kullanabileceğiniz anlamına geliyor bu.




  4. Plastik kalitesi: Dayanıklılık açısından sağlam bir plastik ama gıdayla teması konusunda BPA-free vs. ekstra özellikleri olduğunu düşünmüyorum. Olsaydı açıklamaya yazarlardı zaten. Uzun süreli arka arkaya kullanımda hem plastik hem dar kap sorunu yaşatacağı garanti diyebilirim.




  5. Yaş mama: Hem yaş hem kuru mama için kullanabilirsiniz demişler ama plastik kalitesinden dolayı mantıklı bulmuyorum. Ama kullanmak isterseniz genelde buz paketleriyle kullanılıyor mama bozulmasın diye. Ekstra buz paketi aldığınızda koyabileceğiniz kadar boşluk var içinde.




  6. Fiyatı: Ürünün 400₺ gibi bir fiyatı var. Otomatik mama kaplarına göre uygun, donut modellere göre çok çok uygun. Güç kaynağıyla çalışan gördüğüm en uygun model. Rakibi Trixie markasının 2'li saat ayarlı mama kabı, o da indirimle 530₺ civarında şu an. Artısı bu 6 öğün, sessiz çalışıyor, daha ucuz; eksisi Trixie'nin kapları daha geniş.




Fiyat performans açısından çok başarılı, arada bir geziye gidildiğinde ya da gün içinde dışarıdayken kullanmaya uygun. Üst modellere bu fiyata değer mi diye düşünürken denemelik gayet de iş görür bir ürün olduğunu düşünüyorum. Tabi uzun vadede kullanımını henüz deneyimlemediğim için bilmiyorum ama ilk izlenimlerim bu yönde.

dilanbulent
dilanbulent

17291

Bu ürünü ilk defa gördüm. Başlığınız aşağı düşmüş, yukarı çıksın da görenler cevap versin diye yazıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 280 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR