Yardimci Olabilirmisiniz Bana

goknur
goknur

18247 Puan

Evet arkadaslar cogunuz biliyorsunuzdur ki carsamba gecesi profilimde gordugunuz minnosu (Gırgır'ı) sahiplendik. Ama gel gelelim. Getirdigimiz geceden beri hicbir sey yemiyor. Daha once beslenme sekli cok berbat. ( ac bitir salamlar ve markette paketli donerler bide markasi bile olmayan ne udugu belirsiz yas mamalar) son zamanlarda yas mamayida kesip sadece diger gidalarla beslenmis. Durum canimi asiri sikiyor. O yemedikce ben daha cok uzerine dusesim geliyor. Dun gece ev yogurdunu verdim belki sever diye orali olmadi. Sonra patates hasladim yumurta hasladim yogurtla karistirdim verdim yine orali olmadi karni yapisti artik ac yani ayaklarimin altinda geziniyor onune surunce biseyleri yemiyor. Bende hic desteklemedigim biseyi yaptim hemen hemen 2 yemek kasigi kadar yedirmis olabilirim agzina zorla teptim. Bugunde yas mama verdik yemedi. Tavuklu verdim yemedi balikli verdim yemedi. Sagolsun birkac kisi bana bu konuda cok destek oluyorlar. Allah ikisindende razi olsun. (Olcay34 ve Zeynep Gürgen) Olcay bey bir yas mama tarifi verdi. Kabakli bir tarif bugun is yerimde kostur kostur mola saatimde onu aldim hevesle insallah yer. Bu gecede ciger pisirdim yesin diye onuda yemedi. Sasirdim ne yapacagimi sasiirdim. Kuru mama zaten hicbir sekilde yemiyor.


7 CEVAP

Ceronimo-
Ceronimo-

2332

Sizi çok iyi anlıyorum, aynı sorun bizde de vardı. Bizimki eve geldikten sonraki 1 hafta içinde toplasanız bir avuç bile olmayacak kadar kuru mama yemişti. Sonra da yavaş yavaş alıştı.
Henüz eve alışma sürecinde olduğu için yapıyor bence büyük ihtimalle. Bir de önceden epey kötü besleniyormuş.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Alisacaktir goknur bence biraz daha zaman vermelisin

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Önce kötü yaç mamaları deneseniz? Ordan yavaş yavaş iyi mamalara geçio, bir sire sonra kuru mamayla karıştırarak verseniz?

Heathcliff
Heathcliff

2710

Salam-sosis ile mamayı karıştırın zamanla salam sosis miktarını azaltın belki işe yarar

goknur
goknur

18247

Selin tesekkur ederim ilgin icin olabilir. Ismet bey sizin ilginizede tesekkur ederim. Birkac gun daha beklicem eve alisma surecine vererekten durumu cunku evde bir kedi daha var. Belki bir umut o yerken gorunce oda yer. Olmadi bu tavsiyeleride denicem.

goknur
goknur

18247

Acik konusmak gerekirse ben deli oluyorum o yemedikce. Onun ac oldugunu bilmek benim vicdanimi cok zorluyor. Sanki hep bir yolu varmis da ben yapamiyormusum gibi geliyor. Uykularimi terkettim. Bu kadar kotu beslenmis olmasaydi ben bu kadar zorlanmazdim diye dusunuyorum. Diyemiyorum yapamiyorum kuru mamayla yas mamayi karistirip onune koyup ister yesin ister yemesin diyemiyorum o ac oldukca benim ruh halim hic iyiye gitmiyor. Insallah beni daha fazla uzmez.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

*geçip

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 583 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR