Kedimin Gözlerindeki Beyazlık Ve Altına Kaçırması Lütfen Acil Yardım!!

Yslsla
Yslsla

213 Puan

İyi akşamlar arkadaşlar,
Yaklaşık 4-5 gün önce kedimin gözleri kızarmaya başladı, devamlı ağlamış gibi görünüyordu. Arada uykudan kalktığında da öyle olduğu için emin olamadım fakat 2-3 gün önce gözleri fotoğraflardaki şekilde gözükmeye başladı. Bembeyaz bir kısım var ve gözleri dışarı doğru kaymış gibi duruyor. Aynı zamanda farkında olmadan altına kaçırmaya başladı, oturduğu yerde minik bir çiş göleti oluyor, ayrıca yürürken arkasından sert topaklar halinde kaka düşüyor. Son 2-3 gündür hem gözü hem de altına kaçırma durumu kötüledi. Veterineri arayıp durumu sordum ve çok şaşırdığını, cumartesi getirirsek iyi olacağını söyledi. Çok korkuyorum lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan, yardımcı olabilecek var mı?


7 CEVAP

Vücudunda enfeksiyon olduğunda ateşi yükseldiğinde oluyor gözdeki bu belirtiler. Aslında bu kadar beklemeden görürseniz sanki daha sağlıklı olurdu. Evde imunol şurup varsa destek amaclı verebilirsiniz. İştahı nasıl acaba?

GABRIEL
GABRIEL

2332

Beyazlık köz perdesi deniliyor. Kedi gillerde biri dış diğeri iç göz kapağı vardır. Rahatsızlığından dolayı baygın bakıyor. Önemli olan idrarını tutmaması. Çok geçmiş olsun. Odaklanmanız gereken altına yapması

"Bu kadar beklemeden götürseniz" yazmak istemiştim

Yslsla
Yslsla

213

Çok teşekkür ederim, birkaç ay önce çok ağır bir sistit geçirdi. O zaman altına kaçırma durumu olmamıştı. Ondan dolayı çok korktum başka ne olabilir diye. Çok sağ olun..

Yslsla
Yslsla

213

Çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum, yarın götürmeyi planlıyorum. İştahı fena değil her zamanki gibi, zaten az yiyen bir kedi genelde de. Onun dışında ateşi yok gibi geldi bana. Düzenli takip ediyorum, şimdilik farklı bir davranışı yok gibi geliyor. Umarım bir şeyi yoktur. Hepinize çok teşekkür ederim tekrar ♡

GABRIEL
GABRIEL

2332

Rica ederim. İnşallah iyileşir. Onlar acı çekerken bizim de bazen elimizden bişey gelmemesi çok acı.

Nasıl oldu çociğin durumu acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR