Kedi İcin Kanguru/Anakucagi Kullanan Var Mi??

dilex
dilex

4519 Puan

Mrb arkadaslar daha once anakucagi tarzinda tasima cantasi kullanan var mi?? Tavsiye eder misiniz???

6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben şahsen fiziksel ve psikolojik olarak ne kedide ne köpekte iyi olacağını düşünmüyorum. Sosyal medyada kullananları gördüm ve hayvanların vücut duruşu, yüz ifadesi çok rahatsız olmuş gibiydi. Bu yüzden ben tavsiye etmiyorum

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

İnsanlarda bile kullanılmamalı.

NehirC
NehirC

2449

Bence hayvan rahat edemez onun içinde. Ayrıca çok savunmasız olur bir köpek görse atlasa üzerinize nasıl koruyacaksınız? Ana kucağı şeklinde olanlar yerine çanta şeklinde olan taşıma çantaları çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Elifoo
Elifoo

10743

Ben kedim icin kullandim tam anakucagi gibi degildi normal bi canta boyutunda ve seklindeydi fakat asiri rahatsiz oldu. Surekli miyavlayip durdu. Zaten koyarken cok zor koyuyordum icine. Resmen eziyet oldu onun icin. Hic gerek yok. Klasik tasima kaplarinda usur diye endise ettigim icin oyle bir cozum ureteyim dedim ama daha beter oldu su an tek kisilik valiz boyutunda bir cantasi var ve artik cok rahat. Gidecegimiz yere kadar uyuyor oturuyor kalkiyor istedigi gibi :)

Kjw
Kjw

2320

Ben almayı düşündüm bir dönem bayada araştırdım sonra vazgeçtim,çok rahatsız edici,resmen eziyet...Ben sırt çantası kullanıyorum,kutuda gezmeyi sevmiyor ama çantada hiç ses çıkarmıyor,genelde önüme takıyorum çantayı,etrafı izleyerek gidiyoruz,benide gördüğü için rahat ediyor....Otobüste metroda çantanın yan fermuarını açıyorum,cam kenarına çıkıyor serbest olarak yolculuk yapıyor bazen kucağıma alıyorum,hiç sorun yaşamıyoruz. Bu tarz bir ürün daha mantıklı bence .

dilex
dilex

4519

Tesekkurler arkadaslar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6177 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR