Kristalleşme Tedavisi Görmüş Erkek Kedi İçin Evde Yapılan Yaş Mama Tarifi Olan Var Mı?

Zeyded
Zeyded

171 Puan

Kristalleşme tedavisi görmüş erkek kedi için evde yapılan yaş mama tarifi olan var mı? 1 yıla yakın urinary kuru mama kullandım. Ev mamasına geçmek istiyorum ancak tedirginim. Önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

2 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17291

Benim fikrimi soracak olursanız; evde bizzat kendinizin yaptığı yaş mama, konserve satılan her yaş mamadan iyidir. ND, Schesir, Acana gibi markaların konserveleri çok övülür ve bence de iyidir ama evde mis gibi tertemiz kendiniz yaş mama hazırlamak varken satın almayı ben gereksiz görüyorum. Ha bazı insanlar çalışıyorlar fırsatları olmuyor veya bazı kediler evde yapılan yaş mamaları yemiyorlar orası farklı konu, o zaman alınsın tabii. Youtube üzerinde birçok yaş mama tarifi var, kolaylıkla bulabilirsiniz.


Kuru mama konusunda veteriner hekiminize danışmanız çok daha iyi olur, eğer artık bir problem yoksa tamamen iyileşmişse veteriner hekiminiz geçip geçmemeniz gerektiğini zaten söyleyecektir.

Zeyded
Zeyded

171

Teşekkür ederim. Mama tariflerim var, dışarıda baktığım kedilere de evde yaptıklarımı veriyorum. Merak ettiğim, kristallenme sorunu yaşamış kedilere özel bir mama tarifi var mı? Protein sorun olabiliyor, o konuda tedirginim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 195 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR