Stronghold Kedi Damlası :)

SudeYen2r
SudeYen2r

180 Puan

Öncelikle Okuyan Ve Cevaplamak İçin Zaman Ayıranlara Teşekkür Ediyorum :). Uzun Bi Arayışın Sonunda Stronghold Damla Almaya Karar Verdim Okuduğuma Göre İç Dış Ve Kulak Uyuzuna İyi Geliyormuş Kullanma Şeklini Bilmediğim İçin Sizlere Sormak İstedim, Kulak Uyuzu İçindemi Sadece Enseye Damlatıyoruz Yoksa Kulağadamı Damlatmamız Gerekiyor ? Son Olarak 8 Aylık 1 - 1,5 Kilo Arası Bir Kediye Nekadar Kullanmamız Gerekiyor Üstünde Miligramlı Bir Şekilde Anlatiyor Elimizle Dökerken Miligram Şeklinde Dökmüyoruz :D Kafam Karıştı Şimdiden Teşekür Ediyorum :)

16 CEVAP

privacy031
privacy031

974

pardon stronghold damlayı int nerden aldınız acaba?ben bulamıyorum hiçbir yerde SudeYen2r. bir de iç parazit için ne kullanıyorsunuz?profender damlası varmış ama onu da bulamıyorum..

Elifoo
Elifoo

10743

Konuya cok hakim degilim fakat bir seye takildim 8 aylik bir kedi icin 1-1,5 kilo asiri az degil mi?

Elifoo
Elifoo

10743

Anladim, insallah toparlanir :)

goknur
goknur

18247

Kediler inatci hayvanlardir ama sizin o inadi kirmaniz gerekiyor. Benim kedim 2 aylikken 650 gr. Di yani pek bisey yok aralarinda. Tavuk gogsu vs verebilirsiniz elbette ogun yerine bizde tavuk balik veriyoruz surekli zaten vucudunun gelisimi icinde balik tavuk onemli rol oynuyor. Kediniz kuru mamasini yemiyorsa vardir bildigi ya mamayi begenmiyordur yada mama kapta fazla acikta duruyordur oda ona tenezzul etmiyordur. Veya evdekilerde surekli biseyler veriyorsa ona gizliden gizliye o yuzden mamayi tercih etmiyordur. Zira kediler evde pisen yemekleri mamada daha lezzetli bulurlar. Sorunuza gelince damlayi nereden aldiniz ? Genel anlamda bende bugun bir goz damlasi aldim veterinerimizden ve bana ne kadar sureyle kullanmam gerektigini soyledi. Peki size aldiginiz yer soylemedimi ? Ve yahut siz merak edip sormadiniz mi ?



  • Bence kedinizi derhal bir veterinere goturup vitamin protein biseyler takviyesi yaptirin.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Dış besinlerle kuru mamasını karıştırarak verin biraz değil sağlıksız şekilde zayıf hastalığa açık. Kilo aldırıcı kalsiyumlu mama öneririm. Yaş mamasını kuru mama ile karıştırıp verin. Acildir

SudeYen2r
SudeYen2r

180

evet bizimki gerçekten çok zayif mamasını pek yemiyor. arada bizimkiler tavuk göğsü et gibi şeyler verdiği için sürekli mamasını reddediyor bende direttiğim için kabındaki mamanın bi kısmını zor yiyip bırakıyor. çok inatçi bu durumada bi çözüm bulamadım

SudeYen2r
SudeYen2r

180

birde çok küçükken bulmuştuk annesi öldüğü için hiç anne sütü görmedi hep süt tozuyla besledik. 8 aylık bi kediye görede boyu çok kısa görseniz 4 aylık zor dersiniz. ama çok zayıf görünümlü değil :)

SudeYen2r
SudeYen2r

180

tavuk göğsü, balık et gibi şeyler vermeye başlayınca toplarlanıyor ama mamasına döndüğümüz zaman 6-7 tane zor yiyior mamasınıda açıkta bırakmadan veriyorum yemediği zaman kaldırıp kabının içine koyuyorum :) internetten sipariş ettim bu arada bir veterinerden almadım internetteki fiyat ile veterinerin fiyatı arasında nerdeyse 100 tl fazla fark vardı. :)

Yeter77
Yeter77

125

Kedimde pire var faydasi varmı damlanın

sevvalguralp
sevvalguralp

5859

Acaba mamasını mı değiştirseniz beğenmiyor olabilir çünkü banada çok zayıf geldi

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Hangi mamayi kullandığınızı öğrenebilir mıyım.Cok zayıf kediniz. *********dan bonacibo ya da micho almanızı öneririm. Hiçbir kedinin hayır dediğini görmedim

beautifulcat
beautifulcat

10837

aslında bu tip ilaç niteliğindeki ürünleri internetten almak pek doğru değil. ilaç olduğu için sadece eczaneden veya hekiminizden temin etmeniz gerekiyor. yüksek ihtimalle sahte ürün olabilir ne yazık ki :( doz ayarlamasını veteriner hekiminizin yapması gerekmekte. veya prospektüste söylenen şekilde de yapılabilir ancak kedinizin kilosu az olduğu için yine de dozunu veteriner hekiminizin ayarlaması daha yerinde olacaktır.

beautifulcat
beautifulcat

10837

kedinizin kilo durumu için de, probiyotik takviyesi yapmanızı, 2-3 günde bir kaliteli gerçek et içeren ıslak mamalar vermenizi, gerekirse sizin evde haşladığınız etlerden vermenizi tavsiye edebilirim en azından kilo alana dek.

pillikontes
pillikontes

2876

Stronghold damlayı veterinerimiz kullanmıştı benim yavrumda kulak uyuzu nedeniyle kullanmıştı .. ama onunla beraber de pomad kullanmıştık .. bu gibi ürünleri veterinere danışmadan kullanmayın derim doz önemli ve risklidir.. kilosuna gelince aynı sorunu bizde yaşadık mamasını değiştirin alabiliyorsanız N&D yoksa royal canin yada farmina nın bir ürünün olan Matısse mamayı alın fiyat olarak da uygun.. Ben ek olarak gimcat 'in malt macun ve multıvıtamın macunu kullanıyorum.. takviye ve sindirim sistemi için çok etkili .. :)

mervegck06
mervegck06

10457

öncelikle belirtmeliyim ki kedinizin kilosu çok düşük ve bu da hastalıklara davetiye çıkartıyor. Bence kediniz mamasını sevmediği için yemiyor farklı mama denemenizi öneririm. Farmina sitesine girip kediniz için numune getirtebilirsiniz. hangi mamayı beğeniyorsa ondan alırsınız. Ayrıca vitamin takviyesi yapmanızı da öneririm.
Stronghold damlayı veterinerimiz benim kedimdde de kulak uyuzu çıktığında kullanmıştı ama onun yanında oridermyl kullandık. O nedenle veteriner kontrolünde kullanın.


birde bizim veterinerimiz kulak uyuzu için oksibor damla önerdi. eczaneden 27 tl ye temin ettik. tabi doz ayarını veterinerimiz yaptı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 36161 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR