Su Pınarı

deniz_berkan
deniz_berkan

115161 Puan

Kedilerim için su pınarı alacagım kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

14 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Drinkwell klasik su pınarı kullanıyorum Pufy için. Bence iyi ve kötü özelliklerini sayarsam
İyi özellikleri 1,5 litre su kapasitesi, dayanıklı bir ürün. Bir kez bile arızalanmadı kullandığım süre boyunca( 2 yıldan fazladır) Kötü özellikleri kaliteli olsada plastik olması, iç filtreyi,suyu temiz tutan ayrıca dışarıda filtresi olmaması (Diğer modellerde bu özellik var)ve akan su kısmının çok alçak olması bence.Oğlum ırkından dolayı kısa bacaklı bir kedi olmasına rağmen eğilerek su içmek zorunda kalıyor ve bundan kaynaklı oturup sadece alttaki suyun aktığı kase gibi yerden içiyor:(
Ben şahsen pek memnun değilim. Drinkwell markası kesinlikle çok iyi tavsiye ederim ama bu ürünü değil. Avalon ve çelik olan modelleri bence çok daha iyi. Fiyatları size uygun gelirse ikisinden birini tercih etmenizi tavsiye ederim:)

ursaminor
ursaminor

116511

Biz imac pet fountain kullanıyoruz.
Ama oyuncu bir kediniz varsa kış aylarında tavsiye etmiyorum. İçmekten çok elini kolunu sokup sürekli ıslak geziyor ve sürekli hapşuruyor doğal olarak. Geçen kurduk ve 4 gün sonra kaldırdık. Çünkü hemen sümüklü ve hapşuruklu oldu :D
Ayrıca gunosari gibi biz de evde yokken asla fişte bırakmaya cesaret edemiyoruz. Çünkü fişe takılı ve suyun içinde duran motorla yaramaz kedi birleşimi gözümüzde hiç iyi canlanmıyor.


Bu aletin dış görünüşü şahane olsa da; yapısını beğenmiyorum ben açıkçası. Çünkü fişten çekince bütün su içine çekiliyor ve havuz gibi biriken bir yeri yok. Sadece fişe takılıysa su içilebiliyor ve bence hiç kullanışlı değil bu nedenle.
Tipi de bu işte:
https://digital.hammacher.com/Items/87965/87965_1000x1000.jpg

gunosari
gunosari

2936

Biz Catit 2.0 Flower Fountain Çicekli Filtreli Su Kabını aldık yakın zamanda.Devamlı değil evde olduğumuz vakit açıyoruz.Elektrikli olmasından dolayı biraz korkuyoruz biz yokken devirirlerse bir şey olur diye.Ama açtığımız gibi başındalar.Küçük kedi fazla içmiyor ama büyük kedi lıkır lıkır içiyor.Fazla ses çıkarmıyor memnunuz.Kediniz musluktan su içmeyi seviyorsa su pınarından da içer diye düşünüyorum.Zira bizim büyük kedimiz çok meraklı musluğa.167 TL ye almıştık.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Yorumları okudum da sadece ben sürekli fişe takılı bir şekilde evde kimse yokken de kullanıyormuşum. 2 yıldan fazladır bu şekilde kullanıyorum ve hiç olumsuz bir şey yaşamadım, yaşayacağımı düşünmedim.zorlandığı için su pınarı almıştım.Onda da zorlansa da en rahat su içtiği şey su pınarı. Bu yüzden sürekli içebilmesi için açık bırakıyorum her zaman.
Sizler böyle deyince çok şaşırdım,acaba yanlış mı yapıyorum? Bu şekilde kullanmak tehlikeli mi sizce?

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

şimdi söylediğiniz markaları inceleyeceğim teşekkür ederim . ama bende açık bırakıp gidecektim işe ,açıkçası aldığımda , şimdi bende düşünür oldum...

zuhall
zuhall

10265

acaba akan sulara ilgisi olmayan bir kedinin ilgisini de ceker mi merak ediyorum?
ben de almayi dusunuyordum ama kedimin hicbir musluga yaklastigini gormedim simdiye kadar, oyuzden bosu bosuna para vermek istemiyorum.

Lactantius
Lactantius

2383

Merhaba, hangi su pınarını almaya karar verdiniz acaba? Ben de inceliyorum ancak karar veremedim bir türlü.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

İnceliyorum bugun alacagım sizede bildiririm :)

Lactantius
Lactantius

2383

Teşekkürler :)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

https://www.***********.com/trixie-kopek-otomatik-su-kabi-3lt-mavi-beyaz-p-PTDBM24464?magaza=NetAkvaryumPet&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=Cj0KCQjw7Z3VBRC-ARIsAEQifZQQtul23BMXHi9yMBrwqtJWsL52u6KFWW0o_eHhPfbAeY305oImeMoaAunbEALw_wcB

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kase vb. gibi şeylerden su içmekte zorlandığı için* olacaktı. Nedense böyle yollamış:(

gunosari
gunosari

2936

@dollfacepersian Bizim kullandığımız su pınarı devrildiği gibi üstündeki aparatlar çıkıyor.Direk suyun içindeki motorla baş başa kalsınlar istemiyoruz.Üstüne çıkıp tünemek gibi zevkleri var haylazların o yüzden korkuyoruz.

NehirC
NehirC

2449

Ben de sürekli fişe takılı bırakıyorum. Bir sorun yaşamadık şu ana kadar. Zaten Maya su akarken içiyor yalnızca. :)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Teo küçükken yani sahiplendiğimiz yerde su pınarı vardı ordan içiyrdu sanırım yadırgamaz diye düşünüyorum:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7178 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR