Kedimin Dudağına Bir Şey Oldu

perihanim
perihanim

304 Puan

Kedimin dudağı şişti, gün geçtikçe yayılıyor alt tarafa doğru tüyleri azalıyor gibi. Ayrıca veteriner çiftleştirmek için erken olduğunu söyledi ama son 1 buçuk ayda 3 kere kızdı. Sonuncusu bir öncekinden 1 hafta sonra oldu bu normal mi? Dudağı için ne yapabilirim???


3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Dudağı için ne yapılabilir bilmiyorum çok geçmiş olsun. Ama başka bir şey biliyorum. Kedinizi çiftleştirme derdine düşmek yerine lütfen internette araştırma yapın neden kedinizi kısırlaştırmanız gerektiğine dair. O kediyi kısırlaştırmadığınız sürece davranış bozukluğu olacak, kedinin tüm psikolojisini mahvedeceksiniz. Ayrıca erkek kedilerde zaten kızgınlık dönemi diye bir şey yoktur, erkek kediler sürekli ister. Bugün çiftleştirseniz, yarın bir daha ister. Kedinizi seviyorsanız ve onun sağlığını önemsiyorsanız kısırlaştırın.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Ha dişi ise durum daha da vahim. Dişi kedileri doğum inanılmaz derecede yıpratıyor. Onlarda bizdeki gibi annelik babalık duyguları yok, umarım ''1 kere annelik/babalık hissini tatsın ondan sonra kısırlaştıracağım'' gibi laflar söylemezsiniz.

Minminik
Minminik

13972

K I S I R L A Ş T I R I N

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR