Kısır Kedi İçin Mama Önerisi ?

Mukaddess
Mukaddess

5872 Puan

Felicia, matisse ve happcat mamalar nasıl kısır kedi için ve Öneriye de açığım genelde bu ürünlerin fiyatına uygun ürünler önerirseniz başka onada bakarım fiyat aralığım bu şekilde..

3 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Matisse kullanabilirsiniz.Ben de bir dönem kullanmıştım, herhangi bir sorun yaşamadık. Zaten n&d ile aynı grubun Farminanın maması.

Goksu95
Goksu95

1551

Ikı kedim var.Erkek olan kısır kedim için fiyatlardan dolayı felicia mama kullanıyorum.2 sene oluyor mamayı kullanalı şükürler olsun ki bu zamana kadar ne bir kilo problemi ne de bir sağlık sorunu yaşamadı.Tüyleride yok denecek kadar az dökülüyor. Royal canın aldım bir kere olarak ama aşırı tüylerini dökmeye başladı.Her felicia mama verdiğimde tüyleri parlak ve bakımlı oluyor bayılarak yiyor. Bazı arkadaşlar çok kötülesede her pahalı mama her kediye iyi gelmeyebilir o yüzden genelleme yapmak yanlış :)

eltarcin
eltarcin

116201

Felicia yerini otomatik olarak Bonacibo kullanın. Sonuçta aynılar. Felicia daha pahalı o kadar. @Goksu95


Yukarıda da belirttiğim gibi Felicia kullanacaksanız, onun yerine Bonacibo kullanın. Diğer söylediklerinize bakalım. Happy Cat'i otomatik olarak eledik zaten. Matisse... Hmm... Olabilir ama ben önermem.
Uygun fiyatlı istiyorsanız Orijen "Fit&Trim" diyemem. Naturea desem 2kg'ı 100 TL civarları. Uygun ama kg bakımından kötü. Now Fresh... Evet, Now Fresh kullanabilirsiniz. Kısır kediler için Now Fresh güzel bir mamadır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 634 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR