Kedim Çekmecemdeki Kurdeleyi Yedi (Yabancı Cisim Neden Yerler?)

İki kedim var, mama kapları her zaman dolu royal canin sensible ile besliyorum. Büyük olan hiç yabancı cisim yemez ağzına bile almaz, çok dikkatli yediği her şeye. Küçük olan ise, sakladığım uzun bir kurdelem vardı onu bulup çıkarıp yemiş. Kusunca farkettim. Başka bir zaman da yılbaşı ağacının yapraklarını yemişti. Daha önce de peçeteye sardığım kuru ekmeği yemişti. Ben bunları yemesini asla beklemedim büyük olan ekmeği koklamaz bile öyle alışmışım. Neden olabilir bu durum acaba? Acaba diyorum büyük olan evde doğdu diğeri bebek olarak sokaktan bizi buldu diye mi. Benzer durumlar yaşadıysanız beni de aydınlatırsanız çok sevinirim.


3 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da pika sendromu görülebiliyor yani uygunsuz olan ve besin değeri olmayan şeyleri yeme durumu şeklinde açıklayabiliriz ama sebebinin bu olup olmadığını veteriner hekim daha iyi bilir tabiki ( sütten erken kesilen yavru kedilerde görülme olasılığının daha fazla olduğu ile ilgili bir bilgi okumuştum).

@IREMMM evet annesinin reddetmesiyle ağlamasından bulduk küçükken 😕 süt emmeye çalışıyordu annesi itiyordu. Üzüldüm yine, aklıma geldikçe üzülüyorum. Teşekkür ederim 🙏🏻

@IIREMMM umarım size ulaşır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 202 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR