Karma Ve Parazit Aşıları

ezgiisu
ezgiisu

3303 Puan

merhaba, kedim 2018 doğumlu. dün veterinerde karma aşı ve paraziter uygulamalaro yapıldı. iç parazit ilk defa damla şeklinde oldu. eve geldik, o bölgeyi aşırı derecede kaşıdı ve yalamaya çalıştı. dünden beri halsiz ve yiyip içmiyor. tekrar veterinere götürdüm ateşi olduğunu söyledi ateş düşürücü de yaptı 2 tane. eve geldik çok az kuru mama yedi, 1 paket yaş mama verdil onu yedi 1 kere de tuvalete gitti su içmedi daha. yatıyor şimdi. neden olmuştur napmam lazım dünden beri panik halinde oturuyorum yarın kontrole gideceğiz. yardımcı olur musunuz normal bu durum hiç olmazdı karma aşıdan sonra böyle

4 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122130

halsizliği karma aşısının etkisidir %80 ama yinede kontrol altında tutun kedinizi. 2 gün içinde durumu düzelmezse bir sıkıntı olabilir.

mrayT
mrayT

3093

Karma aşısı sonrası kedim 3 gün boyunca halsiz ve iştahsızdı.3 Günün sonunda kendine geldi :) Ona biraz zaman verin bence.Tabii gözetim halinde de tutun :))

Twoo
Twoo

1336

Karma aşısı olduktan sonra kedinizde halsizlik görülmesi normal bir durumdur, eğer durum 2-3 gün devam ederse veteriner hekime gösterebilirsiniz.

ezgiisu
ezgiisu

3303

halsizliği geçti ateşi düştü ama iştahsızlık devam ediyor, eğer yarına devam ederse kan alalım bi serum verelim dedi. inşallah toparlayacak :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 212 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR