Kedim Sepetine Girmiyor.

merhaba 1,5 yaşındaki kedimi veterinere götüremiyorum çünkü sepetine girmek istemiyor, çok uğraştım vitamin macunları mama ile sokarım diye ama olmuyor, sezip kaçıyor. tavsiyesi olan?

3 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Taşıma çantanızı üstten açın içine yaş mama veya cok sevdiği bir yiyeceği koyUn girdiğinde üsttn kapatın

Goksu95
Goksu95

1551

Bizdede aynı sorun var tüm aile seferber oldu nafile tıslıyor ürküyor. 1 gun onceden bile hissediyordur o derece.Yani denemedigimiz bir şey kalmadı onu koyalım derken erkek kedim bize atlayiverdi o yüz ifadesi tüyleri bambaşka oldu. Veteriner onu korumak için yapmış dedi. Şimdi şöyle bir şey ben dışı kedimi 1 yaşında buldum sokakta zaten ürkekti çok ve şiddet görmüş sanırım sokakta o yüzden travma yaşamış ondan beride etki kalmış. :/ Kendi kedimi degil ama sokak kedisini (kediniz tavuk ciğeri seviyorsaki)deneyin o şekil kendi girdi yarıya kadar arkasından biraz itip kapıyı kapattık hemen.

Goksu95
Goksu95

1551

Ayrıca kutunun üstünü örtüyle kapatıp sadece ağzı gözükecek şekilde de yemeyi koyup deneyin derim. Mümkün olduğu kadar ilgilenmeyin hatta uzağında olun koklasın güven kazansın girip çıksın hatta bir kaç gün deneyin. Içine sevdiği peluş veya polar örtüde serebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 719 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR