Kedim Kıskanıyor Mu?

Eda13yap
Eda13yap

768 Puan

Merhaba erkek kedim 6 yaşında kısır ve yeni sahiplendiğimiz dişi kedi 3 yaşında kısır değil ne zaman dişi kedimle ilgilensem başımda bitiyor diğer kediyi kovalıyor.Ya da dişi kedim yemek yemeye gitse birden arkasından koşuyor suratına bir pati vuruyor rahat vermiyor hayvana dişi kedimde en son tıslayıp saklanıyor ya da birbirlerini kovalıyorlar anlamıyorum yeni oyuncağımı sanıyor dişi kediyi sürekli onunla ilgileniyor onu izliyor hep 1 ay oldu sahipleneli ama hala iç ısıtıcı bir görüntüyle karşılaşamadım yani birbirlerini yalamıyorlar

3 CEVAP

huqi
huqi

116368

Kediniz 6 yaşındaymış ve şu an'a kadar tek yaşamış. Birden eve başka bir kedi gelmiş bu şekilde davranması çok normal😔
Maalesef alışamayabilirler benim kedilerim hiç anlaşamıyorlar çok özeniyorum ben de herkesin kedisi birbirini yalıyor, çok iyi anlaşıyorlar bizimkiler hep kavga...
4 senedir birlikte yaşıyor kedilerim hâlâ durum aynı biz de.
İlk kedim Huq çok korkak, pasif bir kedi ayrıca hareket etmeyi pek sevmez ve başka bir kediyle oynamak istemez yalnız takılmayı seviyor, ikinci kedim Tomris ise bebekti sahiplendiğimizde oyun oynamak için hep Huq'un üstüne atlar ilk sene sizinki gibiydi durum Huq ayağa kalktığı anda üstüne atlardı, tuvalete gittiğinde üstüne atlardı bu yüzden hep paspasa işedi Huq ilk dönemler. Böyle berbat şeyler yaşadık şimdi bu kadar kötü olmasa da hâlâ benzer şeyler yaşıyoruz. Bir haftadır Tomris hasta hiç hareket etmiyor depresyona girmiş maalesef, serum falan yedi hiç hareket etmiyordu Huq evde o kadar mutluydu ki sürekli oyun oynuyordu. Maalesef Huq için verdiğimiz en kötü karar yanına bir kedi sahiplenmek. Belki onun gibi hareketsiz kendi halinde takılmayı seven yaşlı bir kedi sahiplenseydik durum böyle olmazdı.

Emirrckr
Emirrckr

12998

Üstteki yoruma bizzat bende katılıyorum,
Kediniz 6 yıldır tekmiş şimdi bir anda tüm düzen değişmiş oldu,evde farklı olarak ilgilenilen bir kedi daha var sonuçta.


Bizimde evde iki kedimiz var hatta anne kızlar yani yavrumuz Browni doğduğundan beri annesiyle,ona aşırı bağlı hep oynamak istiyor üstüne atlıyor zıplıyor ama annesi de yukarıdaki arkadaşın tanımladığı gibi sakin,tek başına takılmayı seven,çok hareket etmeyen hatta nispeten de yaşlı bir kedi.
İlk aylar anne ve yavru ilişkisiyle epey bi oynuyordular ama artık birbirlerini sevseler de Browni,annesine doğru hamle yaptığında annesi direkt pati atıp uzaklaştırıyor.
Muhtemelen süreç artık böyle devam edecek.

Ahraz
Ahraz

943

Kediniz bayağı büyük bir kedi.onu çok çabuk kabullenemez.Epey uğraşmanız gerekiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 133 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR