Kedi Urinary Mama Onerisi

merhabalar, kedimin idrar yollarında tıkanma var su anda veteriner kliniğinde gözetim altında. hekimimiz tedavi sonrası beslenmemizde değişiklik olacağını ve diyet mamaya geçmemiz gerektiğini söyledi. brit care, hills ve proplan önerdi ama bir de sizden öneri almak istedim. mama öneriniz var mı? üriner mamayı sadece 6 ay mı kullanılıyor yoksa bunu sürekli hâle getirmeli miyiz? çünkü elimde 5 kg N&D mama kaldı ne yapmalıyım bilmiyorum

4 CEVAP

brit proplan falan vet kliniği maması değil. royal canin so alın klinik satışı var sadece.

Taycomisa
Taycomisa

2458

Merhabalar,klinik mamalarda hills öneririm her zaman benim kedilerime iyi gelmiştir,taşa göre yada kristale göre hatta idrar ph bakarak kullanacağınız ürünler değişir,c/d s/d vs onu hekim belirler ve kullanım süresini de tabi ki.. Evde olabildiğince yere su koyun,stres azaltıcı destekler kullanın bu dönemde ve yaş mamasını muhakkak azıcık sulandırıp verin geçmiş olsun bir daha yaşamaz dikkat edersiniz..

Taycomisa
Taycomisa

2458

Tüm bu süreçlerden sonra yani 6 aydan sonra benim tercihim hills olur sanırım yavruluktan kısırlaştırma dönemine kadar çok memnunduk çünkü mama değişiminden sonra her ikisininde değerleri yükseldi advance sensitive kısır somonlu mama kullandık aslında çok memnun kaldım deri alerjisi olan kedime vok iyi geldi ama o yağlandı diğerinde kristal oldu, kristal stresinden ve ırksal yatkınlıktan olabilir tabi;klinik mama olmasa da gene hills'in urinary maması var yada vet essential serisi var, magnezyum fosfor ve kalsiyum seviyeleri sınırlandırılmış mamalar kullanmak gerekiyor,yaş mama olarakta öyle ama ben haftada bir defa her ikisine de schesir veriyorum sulandırıp onun dışında biri şuan Z/d diğeri c/d mama yiyor konserve ve kuru mama olarak..

çok teşekkürler, bugün kedimi ziyarete gideceğim hekimle daha detaylı konuşacağım mama konusunda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.174 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR