Köpekler İçin Ek Gıda Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kuru mamayı yeteri kadar sağlıklı bulmayanlar var illa onlara ozel hazirlandigi icin proteini karsiliyordur fakat havuc brokoli pirinc yumurta tavuk vs karistirip vermeyi saglikli buluyor musunuz? buluyorsaniz kac aylikken verebiliriz?

5 CEVAP

salihaondag8
salihaondag8

16402

Bence tek kuru mamalara dayalı beslenmeyi çok sağlıklı bulmuyorum ge ister kedi ister köpek olsun ister insan olsun hergun aynı şeylerle beslenmekten sikilabilirlee biz bile öyleyiz birde vitamin açısından daha sağlıklı besinlerde farklılık olur ve sağlıklı olur ben kendi kedime arada bir yaş mama veriyorum çok sağlıklı değil ama seviyor çok vermiyprum faydası olfugu kadar paketli gıda olfugu için zararıda var diye düşünüyorum onun harici kuru mama yiyor haşlanmış yumurta ben yersem onada veriyorum çok fazla abartmadan yoğurt arada veriyorum et türlerini yağsız tutsuz baharatsiz haşlayıp suyuyla veriyorum ekstra sebzeler koyunca yemiyor ama sizde sebzeyle eti birleştirip yağsız tutsuz baharatsiz verebilirsiniz hem değişiklik olur hemde severek yer sağlıklı olur köpeğiniz mamadan daha iyi bile olur benim düşüncem tek mamaya dayalı besleme yapmayın ama tabiki mamada iyi olur oda onlara özel sağlıkları için yapılmış mama vermeyin demiyorum ama ekstra besinle destekleme çok iyi olur haftada bir iki böyle yapabilirsiniz bence geri gunlerde kuru mama gibi yavruyken felan verebilirsiniz hem sağlıklı büyür ve hemde bağışıklığı daha iyi olur yaş yönünden sıkıntı olmaz çok küçük yavru değilse tâbi çok küçükse saten anne sütüyle sonra kuru mama sonra yaş mama ve et türlerine yavaştan geçiliyor fiye duydum

salihaondag8
salihaondag8

16402

İnşallah faydam olmuştur 🤗

salihaondag8
salihaondag8

16402

@Sivoskopkesi bir faydam olduysa ne mutlu bana rica ederim 🤗

@salihaondag8 tesekkur ederim ☺️☺️

köpekli hesaplar bulup takip edin. köpekler ne versen yiyor gibi ve zengin şekilde beslemek ruhen bedenen iyi geliyor sanırım anladığım kadarıyla. yavaş yalama bowlları oluyor ona sürüyorlar bir şeyler oyalanmaları için. meyveli yoğurt vs koyuyorlar yine kong mu ne deniyor onun içine. sağlıklı besin satan yerler var kurunun yanında bütçenizin yettiğince petchef rawforus happytail gibi sitelere bakabilirsiniz direkt buralardan besleyen de var kuru mamayı bırakıp. belli ki yeni köpek sahibisiniz bence bol bol köpkeli hesapları kurcalayın öğrenmek için. lokisoner rickmortyandpickle gezginkuyruk hesaplarına instagramdan bakabilirsiniz. bu kadarcık biliyorum köpekli hesap aradıkça eminim dahası çıkacaktır fdşlkgşdkfh doğru tavsiye veren iyi hesaplara yönelseniz yeterli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR