Kitten Mama

ugurcil
ugurcil

2372 Puan

Uygun fiyatlı ve içeriği iyi olan kitten mama öneriniz var mı sokaktaki anne ve bebekleri için. Aşağıdaki ürünlerin artık zam hızına yetişilmiyor.
Daha önce kullandıklarım:



  1. CatChow Kitten

  2. Bonacibo

  3. Vancat Kitten (not :bu markanın mavi ambalaj balıklısı çok iyi değişime uğramadıysa tabi. Tavuklusunu aldım beğenmedi sokaktakiler.
    Pazarama sitesinde PatiKart kullanıcılarına % 10 indirimle 634 liraya geliyor.)

3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17304

Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi mama Bonacibo hatta ev kedileri için de kullanılabilir bir mama, orta segment diye önerilen Felicia ile aynı içeriğe sahip ama sizin de dediğiniz gibi her şeye zam geliyor. Bonacibo'nun sitesinde yani Te miz mama isimli sitede Mito ve Micho isimli mamalar var ama onlar standart kedi mamaları. Bonacibo'ya göre daha ucuzdur onlar, sokak kedileri/köpekleri için alınabilecek en iyi mamalardandır bence. Ama onların kitten'ı yok, sadece Bonacibo'nun kitten maması var. Mito ve Micho yetişkin kediler için üretiliyor. Mito ve Micho öneririm, içerik olarak gönül ister ki çok daha iyilerini alabilelim sokaktaki hayvanlarımız için ama şartlar böyle... Yine de Mito ve Micho hiç kötü mamalar değillerdir sokak hayvanları için.

Iremkayaaa
Iremkayaaa

285

Mito, micho kesinlikle onermiyorum. Eger imkaniniz varsa bonacibo ile devam etmenizi oneririm. Mystic ve sanabelle'e de bir goz atabilirsiniz

ugurcil
ugurcil

2372

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 276 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR