Geçmeyen Diş Eti Yangısı Kesin Tedavi Yokmu ?

Cattoscar
Cattoscar

824 Puan

Arkadaşlar merhabalar kedimin diş etleri bir türlü iyilesmiyor pristine jel sürüyorum artı vet prive lysine macun kullanıyorum 3 gün üst üste antibiyotik uygulayalım dedi veteriner 1. Antibiyotiği oldu 2 tane kaldı iştahı kapalı kuru mama yemek istemiyor napıcam ben böyle kaç aydır yoruldum artık lütfen yardımcı olun kesin tedavisi yok mu bunun

7 CEVAP

ugurcil
ugurcil

2372

Burun deliklerinden rahat nefes alamıyorsa dişlerini etkiler tıpkı bizlerde olduğu gibi. Ne marka mama veriyorsunuz? Et tavuk VS yiyor mu?

Cattoscar
Cattoscar

824

Felicia kullanıyorum yaş mama tavuk göğsü falan haşlayıp veriyorum yiyiyor

ugurcil
ugurcil

2372

Felicia'yı ve tavuk vermeyi acil kesip kaliteli bir mama verin. Burun deliklerini tıkıyor muhtemelen. Tavuk yerine hindi göğsü haşlayıp verebilirsiniz ama her zaman değil. Felicia içerik olarak çok yağlı ve kalitesizdir.Yaş mamaların içinde çeşitli şekerler vardır ama ayrıntısını yazmazlar ambalajlara.Gimcat ve Nutri konserve mamalar şeker içermez. Kediler ve köpekler doğuştan şeker hastasıdır.

Cattoscar
Cattoscar

824

Kaliteli bir mamaya bütçem yetmiyor orta segment içeriği iyi bir mama önerip benimle paylaşırsanız sevinirim birde tavuk göğsü faydalı diye biliyorum kedi için veteriner öyle söyledi

huqi
huqi

116368

İyileşene kadar en azından kuru mama vermeyin. Kedi çorbası alın yemekte zorlanıyorsa

ugurcil
ugurcil

2372

Tavuğu benimkiler yemiyor artık, parmak fileto kısmı en yumuşak kısmıydı verdiğim.
2.5 ay önce aldım en son koklayan geri çekildi. Tavuk etlerinde sorun var, velhasıl tecrübeyle sabit. Tavuğu kendim yediğimde bile vücudumda karıncalanma oluyor. Sürekli tavuk eti yedirmek de iyi değil, böbreklere zarar.

ugurcil
ugurcil

2372

Felicia'nın kilosu 100 lira civarı sanırım. Pro Plan 150 civarı belki 175 lira. Tek kediniz varsa şayet parasına takılmayın, veteriner tedavi derken daha fazlası çıkar cebinizden.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR