Kedime Nasıl Kilo Aldirabilirim

Emrylmz06
Emrylmz06

4566 Puan

Arkadaşlar 8.5 yaşında kısır oğlum diyetten sonra aşırı zayıfladı ishal oldu. Strese girmiş dedi gereksiz veterinerimiz. Aşırı zayıfladı normal beslenmeye dönelim dedikçe çok kilolu zayıflaması lazım dedi durdu. En son iki ay kestim diyet mamayı az tahıllı somonlu yaşlı kedi maması olan Royal canin 7+ aldım şimdide ishal belası çıktı başıma. Ne yapsam ne etsem olmadı. Düzelir dedi başka veteriner hiç bir problemi yokmuş yok arkadaş 1 aydır kesilmiyor ne yaptıysam. İç parazit al dediler onuda yaptım günü gelmeden yok 🤷🏻‍♀️ çocuklar için kullanılan ishal kesiciden verildi yok 🤷🏻‍♀️ çok iştahlı bir kedi yemesi mükemmel bir oturuşta yarım kilo mamayı yer öyle seviyor ama zayıf zayıf zayıf bu durumu yaşayan yada tecrübesi olan bir öneri verebilecek olan lütfen her fikire açığım.

3 CEVAP

Cennet29
Cennet29

124614

Yağsız tuzsuz Tavuk gögsü haşlayıp suyuyla birlikte verebilirsiniz. Birde kırmızı et yağsız yumuşak yerlerinden haşlar suyuyla yedirirseniz faydası olacaktır. Ama tamamen ishali kesmeye yetmez. Önerim kesinlikle bir paket gastro mama yemesi. Bağırsağı tamamen düzeldikten sonra normal mamaya yavaş yavaş 10 günde geçiş yapabilirsiniz.

Emrylmz06
Emrylmz06

4566

Çok teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım tavsiyenizi.

Cennet29
Cennet29

124614

İshali kesilmediği sürece kilo alamaz. 1 paket gastro mama kullanmanızı öneririm. İshali geçtikten sonra da yaşlı kedi maması kullanırsınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 261 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR