Kedimin Popsunda Kaka Var

Mivia
Mivia

1416 Puan

Kedim bu sabah tuvaletine kaka yaparken tüm tüyleri kaka olmuş ıslak mendille sildik geçmedi sonra bol sulu pamuk ile kakayi almaya çalıştık hiç bir şekilde geçmiyor. Longhair okuduğu için tüyleri batmış ve kesemiyoruzda durmuyor çünkü. Ne yapabiliriz?

5 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

ıslak mendil kimyasal içerdiği için zararlı kendisi de yalayabilir çünkü , sulu pamuk kullanılabilir ama bol sulu olduğu için dağıtmış olabilirsiniz, çok az kedi şampuanı sürüp o kısmı temizleyebilirsiniz bence

Minminik
Minminik

14018

ben tutmam gereken durumlar için kar eldiveni aldım bu veterinerlerin tuttuğu eldivenler gibi. onunla tutup kolumun altına sıkıştırıyorum kafayada hafiften bir şaplak yiyince duruluyor zaten bir süre sonra yorulup pes ediyor.

Cemalchief
Cemalchief

12112

Banyoya sokun sadece poposuna su tutun gecer kolayca

Fistikpasa
Fistikpasa

12363

Bir dönem bende bu sorunu oldukça sık yaşıyordum. Benim kızım da uzuntüylü, cok normal. Öyle bir durumda ben banyoya sokup sadece poposunu yıkıyordum, en temiz yolu bu aslında. Peçete/pamukla temizlense bile koku kalıyor maalesef. Biz popo bölgesindeki tüyleri biraz makasla kısalttığımızdan beri bu sorunu yaşamadık. Önceden poposunu yalamıyordu bile artık nedense sık sık temizlenmeye de başladı. Sanırım biraz yaşla da alakalı, ama tüylerini kısaltmanız belki işe yarayacaktır. Yalnız bunu yaparken çok dikkatli olun bir kişi tutsun diğeri makasla kısaltsın, kedilerin sağı solu belli olmaz..

Mivia
Mivia

1416

Merhabalar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim denemediğimiz yöntem kalmadı ama hiç biri de işe yaramadı. Veterinere götürüp o kisimi tıraş ettirdik kendini yaladı ve geçti şu an

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR