Kedim Asla Kuru Mama Yemiyor

sevvalay
sevvalay

6578 Puan

Merhabalar daha önce de buna benzer bir başlık açmıştım. Tam 2 aylık kedim hala annesini emiyor, annesinden ayırma imkanım yok aynı evdeler yavru kedim ısrarla kuru mama yemiyor mamayı görünce tuvaletinin üstünü kapatıyor gibi kum atma haraketi veriyor. Evde açlıktan bağırmaya başladı mama yerine her şey yemek istiyor. Haşlama et suyuyla mamayı ıslattım sadece suyunu yaladı ılık suyla ıslattım yemedi. 2 gündür yaş mama vermeyi bıraktım. Hills ve royal canin mama kullanıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Kedi süt tozu alsam bir işe yarar mı?

4 CEVAP

Ahudr
Ahudr

11646

Bence kediniz gayet akıllıymış simdiden o mamanin zararli oldugunu anlamis olmadi :)
Sizin yerinizde olsam hiç zorlamam ve ev yapimi yiyeceklerle beslerim ilikli kemik suyuna ekmek dogramak vs evde yapilabilen bir cok kedi mamasi tarifleri var onlari yapin verin.Ben sahsen simdiki aklim olsa hic kuru mamaya bulasmazdim eskiden kediler daha saglikliydi cunku hazir mamalar yoktu 😉

Lilibeth
Lilibeth

10499

Kuru mamanın üzerine tavuk suyundan dökün biraz iyice işlerse içine yumuşar yiyebilir belki kokusuna inanıp

huqi
huqi

116368

Kediniz 2 aylık artık kesinlikle kuru mamaya başlamalı. Süt tozu almayın çok gereksiz, anne sütü yeterince almış zaten. Üzücü ama aç bırakın o zaman kuru mama yiyecektir, dayanamayıp yaş mama vermeyin sakın yaş mamaya alışmış kediniz. Bugün hiç yaş mama vermeyin ve acıkacağı için ara ara ağzına zorla kuru mama koyun illa acıktığı için yiyecektir.

sevvalay
sevvalay

6578

2 gündür yaş mama vermiyorum, veterinerin verdiği probiyotiği bile mamaya dökemiyorum suyla karıştırıp şırıngayla içiriyorum. Sadece hala annesini emiyor. Annesini ayırabileceğim bir yer olsa ayıracağım ancak o imkanım da yok şu anlık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 137 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR