Kedim Kusmak İstiyor Soğan Yedi

Cerezler
Cerezler

2720 Puan

Arkadaşlar kedim sanırım kusmak için yeşillik yemek istiyodu mutfakta duran yeşil soğandan kemirmiş sanırım ben uyurken. Sonra da yediği soğanı çıkarmış. Ne kadar yedi bilmiyorum umuyorum ki hepsini çıkarmıştır. Sizce bir zararı olur mu? Soğan kedilere zararlı diyolar ama çıkardığı için yine de endişelenmeli miyim?

5 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128340

Evet çok zararlı ama korkmayın bir şey olmaz. Kusmuş zaten çıkarmıştır çoğunu. Bahçeye gelen kediler de yeşil sarımsak yiyor bir şey olmuyor. Sadece artık ulaşamayacağı yere kaldırın. Çok istiyorsa buğday falan ekin. Bazı kediler rahatsızlıkları olmasa bile çim yemek istiyorlar. Doğaları gereği canları çekiyor.

Mivia
Mivia

1416

Evet soğan zararlı ama kustu ise hiç bir şey olmaz. Yine de takip edin eğer kendinizde olağan dışı bir durum görürseniz veteriner hekiminize götürebilirsiniz ama şu anlık gerek yok.

Mivia
Mivia

1416

Kedi çimi satın alabilirsiniz

Cerezler
Cerezler

2720

Teşekkürler arkadaşlar, turp gibi kendisi çok şükür 😊

Lalis
Lalis

2867

Ev kedisiyse düzenli malt kullanmak kusmasına iyi gelecektir, midede biriken tüyleri atmak için kusma refleksi olacaktır sonradan da.Karnı ağrıyor büyük ihtimalle kendince çözüm arıyor bitki yiyerek, dışarı çıkan bir kediyse zaten bitki yiyecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 271 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR