Bonnie Kedi Maması Hakkında

martuyl
martuyl

12408 Puan

Sokak kedileri için 2 aydır Bonnie alıyorum çünkü artık bütçemi çok aşıyor. Ama benim evdeki deli balkonda sokak kedilerini beslerken niye bana da vermiyorsun dediği için ona da biraz verdim. Ödül maması veriyorum gibi çıldırdı. Muhtemelen abur cubur tipi mama olduğu için çok sevdi, normalde Nutri Feline veriyorum.


Nutri ile bunu karıştırsam da versem bi süre sıkıntı olur mu? Mamam azaldı ve öbür ayın ortasına kadar başka mama alamayacağım. Ekonomik olarak bayağı zor bir dönemdeyim çünkü :/

4 CEVAP

AhsenAise
AhsenAise

114827

Evde tavuk ,balık , yumurta haşlaması,yoğurt ,kefir ile birlikte kısa süre kullanacaksanız sorun olmaz diye umuyorum

martuyl
martuyl

12408

Onları yiyiyor ya her gün :) Tavuk sevmiyor, balık sevmiyor, benimki kırmızı etçi ama yumurta veriyorum her gün ufak parça şeklinde ben kahvaltıda yiyiyorken. Her gün yaş mama yiyiyor (4e bölüp her gün veriyorum), akşamları kefir içiyor benimle :)


Yani iyi besinler alarak beslenmesinde sorun yok, ben sadece kısır kedi olduğu için sindirim sistemini kısa süre kullanıyo olsam da kötü etkiler mi emin olamadım.


Gerçi sokak kedilerini de ara sıra yaş mama ve haşlama tavuk vs ile besliyorum, bonnienin yanı sıra, onlarda da sorun olmadı.

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12269

gayet güzel takviye veriyorsunuz malum durumunuz da elvermiyorsa kısa süre karıştırarak verseniz sorun olacağını sanmıyorum tek problem sonrasında farklı mama yemek istemeyebilir çünkü muhtemelen bonnie çok lezzetli gelecek sonrasında kullanacağınız daha kaliteli bir mama o lezzeti vermeyecek ve yerken reddetme zayıflama durumları olacak bizzat deneyimledik.

simbakedi
simbakedi

136205

kısa sürede kedi sağlığı için sakınca olmaz ama ishal olabilir belki, bu durumu kontrollü şekilde uygulamanız gerekiyor. kediniz de damak tadına uysa çöp bile yiyecek gibi duruyor anlatımınıza göre o yüzden sanmıyorum sorun yaşayacağınızı ama gözlemleyin derim :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 225 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR