Kedim İçin Önerebileceginiz Mama Varmı

Cansukorkmz
Cansukorkmz

377 Puan

Kedim 11 aylık

9 CEVAP

Alika
Alika

620

kediniz seçici ise Royal Canin dışında mama öneremeyeceğim. Royal Canin sağlıklı mamalar arasında en aromalı mama. Yemek yedirmede zorlanıyorsanız kesinlikle bu sorununuzu ortadan kaldıracaktır.
Pro plan somonlu kesinlikle kullanacaklarınız arasında olabilir.
N&D marka mamada sağlıklı mamalar sınıfındadır. Kediniz sürekli uyuyorsa ve hareketli değil ve özelikle yaşıtlarına göre şişman ise kullanmayın. Fazla protein içerikli bir mamadır.
Acana ve orijen mamaları Kanada markalı bir mamadır. Somon konusunda bir mama yediilecekse kesinlikle bu yedirilmeli. Evde mama kokusu sorun değilse alın.
Hills marka mamayı da şiddetle öneririm. Fakat piyasada garip bir şekilde azalmaya başlamıştır. Belki ileride bulamayabilirsiniz. Mamada süreklilik önemli bir husustur.

miraytas
miraytas

15709

Proplan somonlu

Evet hills marka mamayı birkaç site dışında bulmak imkansız hale geldi maalesef. Eski distribütör firma ile yaptığım görüşmede sorunun uzun soluklu olabileceğini söylemişlerdi. Fakat yeni distribütör firması schesir, royal canin gibi markalarında distribütörü olan Anadolu pet olmuş. Herhalde yeniden yaygınlaşacaktır diye ümit ediyorum.

goknur
goknur

18247

Ben royal canin onermiyorum. Icerigi hic iyi olan bir mama degil. Ve bagimlilik yapan bir mama. Eger yedirirseniz kedinize birdaha baska mamaya gecmeniz cok zor olacaktir. Burda cogu kez orneklerini gorduk. Eger butce sorununuz yoksa ben size



  • now fresh

  • acana

  • n&d

    Bunlardan birini onerebilirim. Now fresh favorilerim arasinda benim. Gercekten cok taze ve icerigi cok zengin bir mama. Bana numunesi yanlis geldi. Sanirim kedi oldugunu belirtmedim evcil hayvanimin kopek mamasi geldi ve ben evin onune doktum o mamalari kopeklerden cok kediler yedi bayila bayila. ( kopek gelmedi cunku bahcemize ) numune isteyerek kedinizin en cok hangisini begenebilecegine bakabilirsiniz. Onun damak zevkine gore yani eger biliyorsaniz ( balikli, kirmizi etli, tavuklu gibi ) ona gore numune siparisinde bulunabilirsiniz. Gercekten ilgilenip kargoyu ozenle hazirlatiyorlar.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Türkiye distribütörü Anadolu pet iletişim bölümünden isteyebilirsiniz. Ben istedim, ücretsiz olarak gönderdiler
http://www.anadolupet.com.tr/adres-ve-iletisim-bilgileri.html

bsecnl
bsecnl

9779

ortalama kaç paralık arıyorsunuz

eltarcin
eltarcin

116201

Instinct.

Cansukorkmz
Cansukorkmz

377

Ücretı farketmez

drkizil
drkizil

351

Numune nasil isteniyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 671 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR