Kedim Mantar Enfeksiyonu Olabilir Mi, Ne Kullanmalıyım?

Catmom00
Catmom00

166 Puan

Sıklıkla eve aldığım bir sokak kedim var. Her şey normalken 2 hafta kadar önce ön sol partisini havada tuttuğunu fark ettim. Birkaç gün sonra dikkat ettiğimde ön patisinde bir bölgede tüyler dökülmüştü ve basmakta yine zorlanıyordu. Daha sonradan aynı şekilde arka sağ ayağın eklem noktasında da bir bölgede tüylerin dökülmüş olduğunu fark ettim. Ayrıca sol burun deliğinde ve ağız kenarında yaraya benzeyen şeyler var. Mantar enfeksiyonundan şüphelendim. Onun için endişeleniyorum, sizce sebep nedir, ona zarar vermeden nasıl doğru tedaviyi uygulayabilirim?


4 CEVAP

paraziter uygulamalarını yapmadığınız bir kediyi sıklıkla eve almanız doğru değil. en azından eve girmesine izin veriyorsanız etkili bi iç dış parazit alıp uygulamalarını yapın vete danışarak öncelikle. bulunduğunuz yerde de yardımcı iyi fiyatlı bi klinik bulun google yorumlardan ve önce vet görüp kesin teşhisi koysun. mantarsa size de bulaşabilir çok temiz davranmak gerekiyor. bana nedense tırnağı içe dönmüş uzayıp gibi geldi patisindeki yara. ama ona ve kendinize zarar vermeden yapacağınız en doğru şey mutlaka vet araştırıp gitmek çünkü teşhisi kendiniz koyup kendiniz tedavi edemezsiniz bu durumda.

Cemalchief
Cemalchief

12112

Mantar gibi duruyor, ecosin tedavisine vet ile goruserek ve teshis koyarak baslayin

Cans2201
Cans2201

394

Veterinerler mavi ışıkla mantara bakıyorlar. Eğer mantar teşhisi konulursa veterinerler çok fazla fiyat verebilir tedavi için. Onun yerine siz ecosini alıp evde uygulayabilirsiniz hiçbir zararı yok ilacın.

Cans2201
Cans2201

394

Mantar gibi duruyor ancak mantarsa çok dikkatli olmanız gerekiyor sizede geçebilir bulunduğu ortamında çamaşır suyu ve su karışımı ile temizlenmesi gerekir tekrar bulaşmaması için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 202 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR