Lütfen Akıl Verin !

Snzlc
Snzlc

17518 Puan

arkadaşlar 2 yaşındaki dişi kedim bir süredir kızgınlıktaydı. zamanında veterinerimiz kedim hasta olduğu için ameliyatı kaldıramayacağını söylemişti. bu yüzden her seferinde kızgınlığa giriyor ve dışarı çıkmak istiyordu. bu akşam evden kaçıp binamızın altındaki otoparka kaçtı. saklanıp duruyor çağırıyoruz gelmiyor mama ile çağırmaya çalıştım kumunu kakasını boxunu getirdim bana misin demiyor. annem bir gece otoparkta kalsın isteyince kendi döner dedi. otoparkın çıkışı yok bir yere kaybolmaz sabah alırız dedi ama aklım kedimde bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum. kumunu ve boxunu binanın otopark girişine bıraktım. sizce kendiliğinden döner mi?

7 CEVAP

ugurcil
ugurcil

2372

Pamukla masaj yapıyorum benimkilerin hepsi kısır normalde. İkisinin de popoya patpat yapınca hoşuna gidiyor. Dışarı delisi hepsi evet ama alıştırdınız mı vazgeçiremezsiniz. İlk fırsatta fıyarlar.

Fistikpasa
Fistikpasa

12363

Kedinizin hastalıgı ne acaba merak ettiğimden soruyorum sadece. Bir de ben olsam asla uyuyamazdım kedimi orada bırakıp. Tavsiyem otoparka tek başınıza gidin ki stres olmasın daha fazla, kedinizi olduğu yerinden çıkarmaya çalışmayın ve ona seslenmeyin. Ondan biraz uzak bir yere oturun. Yanınıza sevdiği ilgisini çekeceğini düşündüğünüz bir şey alın yaş mama olabilir, oyuncağı olabilir. Uzaktan gelmesini bekleyin korkutmadan belki işe yarar. Kedi korkup bir yerlere girdiğinde onu çıkartmaya çalışıp sakin kalmazsak kedi daha da korkup stres olacaktır.

Snzlc
Snzlc

17518

güncelleme
arkadaşlar cevaplarınız için çok sağolun. kedimi buldum. otoparktaki arabaların birindeydi. arabanın yanına hemen kumuyla boxunu koydum. uzaktan izledim. kutuya girer girmez yaklaşıp kapıyı kapattım. şimdi evde yaş mama yedi. o kadar mutluyum ki.

aslihan_e
aslihan_e

128573

Gözünüz aydın, ben de kedilerimden biri kaçarsa bulduğumda altın bulmuş gibi oluyorum. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benim annem de bir şey olmaz falan der, ben endişeden fenalık geçiririm. Sonunda annemin dediği çıkar genelde. Ömrü uzun, sağlıklı olsun yavrunuzun inşallah.

Snzlc
Snzlc

17518

@aslihan_e çok teşekkürler

Cans2201
Cans2201

394

Kedinizin hastalığı tedavi olana kadar kızgınlık giderici iğne kullanabilirsiniz( Son çare olarak). Çok uzun süre çiftleşmeden kızgınlık dönemi geçirirse o da kedinizi çok yorar ve bazı riskleri var. Kuru mamadan ziyade sevdiği maltı ya da yaş maması varsa onunla çağırmayı deneyebilirsiniz.

Snzlc
Snzlc

17518

kedim yavruyken herpes virüs.geçirdi.bu sebeple sol ciğeri hasarlı ve gelişim geriliği var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR