Kapalı Tuvalete Alıştırma

Hyacinthum
Hyacinthum

723 Puan

Merhaba,
Açık tuvaletten kapalı tuvalete geçmek istiyorum ancak kedimi bir türlü alıştıramadım. Tuvaletin üst kısmını kapattığım zaman asla tuvaletini yapmıyor. İçine giriyor, biraz kapak ile oynuyor, çıkıyor. Üst kısmını açınca hemen gelip yapıyor. Nasıl alıştırabilirim önerisi olan var mı ?

6 CEVAP

Ozlemcakil
Ozlemcakil

11639

Ben ust kapagi komple cikarttim o pis kumlari eselerken solumasin diye

Benim kedilerim kapalıyken de kullanıyor ancak ben yine de açık bırakıyorum kapağını, kumu eşeledikçe çıkan tozu solumaları çok tehlikeli. Kumun önüne bir mat koyabilirsiniz, internette her yerde satılıyor pahalı bir şey değil. Eve kumun fazla saçılmasını önler. Kokudan rahatsız oluyorsanız active clean diye bir markanın karbonlu bir ürününü duymuştum onu deneyebilirsiniz.

Sezgek
Sezgek

16521

Bizimki de kapağı kapalı olunca tuvaletini yapmıyor ben de kullanmıyorum o yüzden ama açım tuvalete göre yine de çok daha temiz kalıyor etraf bizimki biraz obsesif olduğu için kakasını örtersen çok kum saçabilşyor ama kapalı tuvalet ile çözüme ulaştım önünüde pas pas seriyorum evde hiç kum falan görmüyorum

simsim1713
simsim1713

4243

Kapısını açın bir hafta o şekilde kullansın yarı açık tuvalet gibi sonra kapalı kullanmaya başladık ben iki kedimi de öyle alıştırdım.
Ama bentonit kullanıyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz kedilerimiin gözlerinde akıntı gibi problemler ortaya çıkmıştı. Bigcat pelet kuma geçtik kapalı tuvalette kullanıyoruz. Hem tozutmuyor hem dağılmıyor hem de topaklanma ve koku tutması bentonite nazaran daha iyi.

Smrkuru
Smrkuru

5

Aslında üst kısmını kapatmak yerine açık tuvalet kullanmak daha sağlıklı isterseniz daha geniş bir tuvalet kabı alabilirsiniz

Hyacinthum
Hyacinthum

723

Bir kaç gün kapağını açık kullanınca alıştı. Kapağını da tamamen kapatmayı düşünmüyorum tozlaşan kumları solumasın diye. Bu şekilde kullanması benim içim yeterli. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR