Dişinde Ve Poposunda Sıkinti Var Acil Yardim

Ebruss23
Ebruss23

2916 Puan

Kedimi kaç kere goturdum antibiyotik verdiler bir sene falan oldu sprey verdiler kullandim yine disi aynisi olmus yemek yiyemiyor ve cok kotu sekilde agizi kokuyo tuvaletide asiri derece de kokmaya baslamis poposu da yara gibi kızarmış veterinere dedim probiyotik ver dedi daha veterinere goturemem param kalmadi poposu yumasin diye zeytinyagi surdum ama hala ayni asiri miyavliyo ishalmi degilmi bilmiyorum oyle cok sıvı sekilde yapmiyo kucuk kucuk az yapiyo kabız da olabilir mama haricinde bir sey vermiyorum tavuk haşlaması yaptim bugun onu zorla verdim lütfen bi cozum onerin fotoğraflarını koydum


3 CEVAP

Ahudr
Ahudr

11646

Mamayi islatin mutlaka sert bir sekilde yemeye devam ederse daha fazla deformasyon olacak kakasininaz yapiyorsa veterinerden simbiyotik alin zaten cok pahali bisey degil o 3 gun kullanin popo icinde mutlaka antibiyotikli krem kullanmak lazim acik yara gibi olnus eczaneden kullanim amacinizi belirtip alin ama o esnada da yakalik kullanin mutlaka yalamasin cok grcmis olsun

simsim1713
simsim1713

4243

Diş etleri iltihaplanmış. Canı acıyordur ve o nedenle yemek yemiyordur. Tedavi edilmezse diş kaybına kadar gidebilir. Hatta dişindeki enfeksiyon vücuduna da yayılabilir. O nedenle veterinere götürmeniz şart. Veterinerinize rica ederseniz ödemeyi sonraki ay yapmanızı kabul edecektir bence.
Kediler için diş bakımı düzenli yapılmadığında böyle problemler ortaya çıkabiliyor maalesef...

ugurcil
ugurcil

2372

Zeytinyağı o kadar bilinçsiz kullanılıyor ki! Zeytinyağı ASİTLİDİR! Haşlamışsınız iyice çocuğun poposunu. Ilık suyla pamukla temizleyip katkısız-parfümsüz saf vazelin sürün yumuşatır ve yalamasını engelleyin mutlaka.
Eğer burnuna becebilirseniz çocuklar için olan Sterimar Burun Spreyi sıkın 3 gün kadar. Bu spreyi diş etlerine de sıkabilirsiniz. Burnunda tıkanıklık olduğu için dişlerini iltihap sarmış. Tavuk eti kesinlikle yedirmeyin. Hindi göğüs bulabilirseniz (Migros'larda satılıyor) haşlayıp onu verin. Yetiştiriceiler Hindilere antibiyotik veremedikleri için tavuktan sağlıklı. Tavuk bu çocuğa alerji yapmış. Kabız da yapar tavuk eti. Yaş mama Gimcat konserve verebilirsiniz, şeker içermez. Kuru mamayı bir süre kesseniz iyi olur, çok acı çekiyor belli ki. Bunların yanında Pro Plan Forti Flora'yı her gün kullanın yaş mamaya karıştırıp. Kakasını yapmasına ve bağışıklığına destek olur. Çok geçmiş olsun, içim yandı fotoğraflara bakarken.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR