Üriner Sistem Sağlığı Hk

tugbasultann
tugbasultann

6553 Puan

Kedim daha önce idrar yolu problemi yaşadı ve benzer rahatsızlığı yine yaşıyoruz. Üriner sistem rahatsızlıkları için kuru veya yaş mama tavsiyeniz var mı? Aynı kedim için derisinde de sürekli mantar problemi yaşıyoruz ve birçok veteriner gördü çözüm bulamıyorum

5 CEVAP

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Virbac veya Hill's mamalarını kullanabilirsiniz. Ama öncelikle Virbac tavsiye ederim. 3 serisi var sırayla kullanabilirsiniz. Bu esnada herhangi bir ek gıda vermeyin. Özellikle tavuklu ve hidrolize edilmemiş yüksek proteinlere bazı kedilerin deri hassasiyeti olduğu için deri rahatsızlıklarına yatkın oluyorlar. Virbac üriner mama kullanımından sonra, yine Virbac'in tedavi amaçlı olmayan Somonlu mamasını kullanabilirsiniz. hem deri ve cilt sağlığı, hem de üriner sistem için çok faydalı.

Lalis
Lalis

2867

Bende kesinlikle Virbac mama öneriyorum kendi kedime de yıllardır kullanıyorum bulunması biraz zor, reçeteli ve pahalı bir mama ancak uzun vadede hem kedime iyi geldi hem de veteriner masraflarinin önüne geçiyor.Su alımını artirmanız çok çok önemli.İcmek istemiyorsa bardağa koymayı deneyin evin birçok yerine su koyabilirsiniz.Gecmis olsun.

Lalis
Lalis

2867

Mantar problemi içinde tavuklu mamalar kullanmamanizi oneririm tavuk alerjendir ayrıca derisinin hava alması için yumuşak kedi taraklariyla tarayabilirsiniz.

tugbasultann
tugbasultann

6553

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uygulayacağım

tugbasultann
tugbasultann

6553

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uygulayacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 310 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.295 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR